Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pandora Smoke 500s Hk.

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar abiler merhaba,
Babama bir lrf makinesi alayım dedim ucuz yollu pandora smoke 500s aldım. Makineye ipi sararken kafanın arkasına doğru sarıyor. Kalama kapağını söküp kafayı çıkarttım pul çıkarayım diye fakat pul yok dizayn fotoğraftaki gibi. Başına gelen var mı nasıl düzeltilebilir?
Yardımlarınız için teşekkürler

Ekli dosyalar

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar. bendeki koleksiyondaki makinedede aynı sorunvar ciddi şekilde arkaya opluyor misineyi. sırf o yüzden incelemedimde kullanmadımda. pul çıkartacak bir mekanizmasıda yok. öylece bıraktım

BALIKDENiZDE

Daimi Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Arkadaşlar abiler merhaba,
Babama bir lrf makinesi alayım dedim ucuz yollu pandora smoke 500s aldım. Makineye ipi sararken kafanın arkasına doğru sarıyor. Kalama kapağını söküp kafayı çıkarttım pul çıkarayım diye fakat pul yok dizayn fotoğraftaki gibi. Başına gelen var mı nasıl düzeltilebilir?
Yardımlarınız için teşekkürler
Eğer başka çare kalmamış ise (iade vs) o dişli üzerindeki kafanın bastığı parçadan yarım mm talaş aldırın. Yetmez ise yarım mm daha. Fazla alınırsa pul atabilirsiniz.

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Eğer başka çare kalmamış ise (iade vs) o dişli üzerindeki kafanın bastığı parçadan yarım mm talaş aldırın. Yetmez ise yarım mm daha. Fazla alınırsa pul atabilirsiniz.
Çok teşekkürler düşündüm bunu ama bende nispeten sorun çözüldü. Alta 2 sıra mono misina 0.10mm üzerine ip sardım ve ipi aşırı sıkı sardım sonuç bu şekilde. Babamla ava gidip denedik de hiç dikkat etmez çok kabadüzen kullanır şu an sorun yok kullanıma engel. Akıcılığı vs iyi makinenin kalaması çok hassas değil ona da keçe eklesem mi diye düşünüyorum

Ekli dosyalar