Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Panic Popper

kenduz59

Üye
Adı
umut
selam yeni spin takımı aldım daha hiç spin yapmadım okuma helios 240 14-45 cymar cxt-35 makina panic popper sahte almayı düşünüyorum ama kaç gram alayım durgun suda hava güzelken balıga gitmeyi düşünüyorum. gece gündüz farketmeden atabileceğim renk ve ağırlık önerisi varmı tekirdağ merkezde atacağım.Birde tekne ile marmara açığında 80 metre suda 3 nat hızda sahte atılır mı

GRAFTT

Aktif Üye
Adı
Erkan PLT
Kan Grubu
A Rh Pozitif
105 mm 16gr olanını öneririm. Popper olarak birçok model denedim bunun kadar yüzdürmesi insana zevk verenini görmedim. Balık alamadım daha ama yüzdürmesi harika bir sahte.

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tekirdağ’da popper sahteler levrekte iş yapmaz. Zaten kıyıda başka büyük balık yok. Levrek sahteleri alacaksınız. Su üstü veya sığ dalarlı sahteler almalısınız. Sığ dalarlı örnek olarak Daiwa SSR 125 veya Kendo Seabass 125. Su üstü ima pugachevs cobra poison ivy.

Tekneden trolling yani sıyırtma yapacaksanız lüfer zamanı yapmalısınız. Burada kullanacağınız sahte ise yo zuri crystal minnow. Buna Uzun Olta tabir edilen ilave iğneler ve fileto zargana takılarak yapılan takımla lüfer alınıyor geze geze. Tabi balığın yerini bulursanız uzun oltayla uğraşmadan klasik zoka ve istavrit yemle lüfer alınır. Ancak lüfer çok kısa zamanda (bana göre kısa) yapılan bir av.
Tekirdağ’da en iyisi kıyıdan spin ile levrek avıdır. Hedefiniz levrek olsun. Buna göre takımınızı kurun derim. Bınunla ilgili çook fazla konu ve rapor var. İncelerseniz kafanızda herşey netleşecek zaten.

kenduz59

Üye
Adı
umut
usta popper zaten su üstü değil mi birde hem gece hem gündüz rengi avıyorum çok çeşit sahte almak istemiyorum. karides avına gidiyorum bazen 12 saat suda kalıyoz o zaman sahte atsam 2.8 - 3 nat hızla giden tekneden sahte atsam derine gitmez galiba 60 ve 80 metre derinlikte avlanıyoz.

Kaanküda

Üye
Adı
Kaan PEKER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kamışı 2.70 makinayı 4000 lik yapsanız?

kenduz59

Üye
Adı
umut
neden uzak mesafeye atmaya çok mu sıkıntı yaşarım acaba ? 2. el aldım satıp okuma v system 2.70 mi alsaydım acaba

Kaanküda

Üye
Adı
Kaan PEKER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hedef balık levrekse değiştirmeyin bence gayet iyi 2.40 lada atılır ip kapasitesi ve güç bakımından 4000lik dedim

kenduz59

Üye
Adı
umut
usta 2.el aldim makinayı ip 0.16mm sarılı geldi. Tekirdag da balık bulursam değiştiririm seti shock lider gereklimi acaba alsam mı

Kaanküda

Üye
Adı
Kaan PEKER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Avci balik ipi gorebiliyor flouracarbon görünürlüğü azaltıp patlamalara karşı baligin kafa vuruşlarını absorbe ediyo yani olmasında fayda var