Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Panic Prey V2 Mi Panic Popper Mi

barlas61

Daimi Üye
Adı
Okan

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Karadeniz yakin degil aslina bakarsan. O tarafta da olanlar tutsada soylemiyo da.
İyi de hafta sonu Tekirdağ tarafına Sarosa Gelibolu’ya bir dünya İstanbullu Avcı geliyor levrek peşine. Halbuki karadenizden gelen balığı Boğaz girişindeki koylarda ve çok daha dar bir alanda bulma şansı çok yüksek. Mutlaka Anadolu veya Avrupa tarafındaki koylarda kıyılıyordur. Ben İstanbul’da olsam Aralık ayında gideceğim yerler buralar olurdu.

spinner07

Aktif Üye
Adı
mahmut
Hocam hangi bölgede avlanıyorsunuz? V2 Ege yada Marmara(Şuan hatırlayamadım) ve Karadeniz de skor yapıyor fakat Akdeniz de olmuyor. Av yaptığınız yerde en çok hangi su üstü kullanılıyor ve hangi su üstüyle av yapıyorlar ona bakarak alın. Ben Akdeniz de v2 kullanan görmediğim duymadığım halde aldım levrek için kullandım sonuç sıfır. Ama diğer bölgelerde iş yapıyor. Bunu düşünerek alın.
Hocam ben kullanıyorum. Bu sene pek balığa gitmek nasip olmadı ama geçen senelerde skorlu bir sahte oldu. Fakat bu makete levrek hiç uğramadı. Buna rağmen inanılmaz bir balık çağırma huyu var. Bizim burada özellikle kuzu dediğimiz balık affetmiyor. Bir kaç kez balon çekmişliğide var. Özellikle mendirek ağızlarında ve dip akıntısı olan yerlerde gezen avcılar için çok etkili. Ama tabi şans faktörü de her zaman devre de..

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Öncelikle herkese merhaba daha yeni katıldım aranıza umarım eksik kalan bir şey yoktur :)
Hangisi olduğuna gelirsek de tercihim V2 olacaktır. Diğeri kocaman ağzıyla sadece su püskürtürken, V2 hem popper misali su püskürtüyor hem de wtd aksiyon alıyor. Lüfer skorları var bende, tavsiye ederim beyazını

barlas61

Daimi Üye
Adı
Okan
İyi de hafta sonu Tekirdağ tarafına Sarosa Gelibolu’ya bir dünya İstanbullu Avcı geliyor levrek peşine. Halbuki karadenizden gelen balığı Boğaz girişindeki koylarda ve çok daha dar bir alanda bulma şansı çok yüksek. Mutlaka Anadolu veya Avrupa tarafındaki koylarda kıyılıyordur. Ben İstanbul’da olsam Aralık ayında gideceğim yerler buralar olurdu.
Herkes garanti balik orda oldugu icin oraya geliyor. Oralarda da illaki meralari bilen ve gidenler coktur.