muhammetdede
Üye
- Adı
- Muhammet Dede
- Kan Grubu
- AB Rh Pozitif
Cümleten selamun aleyküm. Dün okuma revenger pro rvp 40 makine siparişimi verdim. Şimdi sıra geldi kamış almaya.. Parçalı ve teleskopik konusunda tereddütteyim açıkçası. Taşıma sıkıntısını o kadar dert etmiyorum zaten evim denizin önünde max 20 30 metre. Bütçem Maximum 30 40 tl. Remixon flex spin 2 parçalı 2.70 cm 20-50 gr atarlı fiberglas materyal 38 tl hoşuma gitti esasında fakat dayanıklılık konusunda fiber ler çat diye ortadan gidebiliyor diye birkaç yerde okudum ısrarla karbon öneriliyor. 25 35 gr kurşun kullanacağım misinam da 0.20 2.5 kg çekerli. Yalova armutludayım ido iskelesinden çapari ile at çek yaparak istavrit gümüş almayı planlıyorum. 2 parçalı istememin bir sebebide ince takım kullanacağım o fiyatlarda teleskopikler en şağı 50 80 gr atar ben o kadar ağır kurşun kullanmayı düşünmüyorum korktuğum nokta şuki cidden bu parçalı kamış fiberglas olmasından dolayı hemencecik fazla abandım diyelim kırılırmı? Parçalıların açıkçası teleskopik lere nazaran daha dayanıklı olduğunu düşünüyordum fakat okuduğum yorumlar tereddüte soktu beni. Olta atacağım avlağın fikir vermesi açısından fotoğrafını ekliyorum değerli yorum ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler