Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Götürem tabii ama bu sezon artık zor. Sezonu kapattım,artık anca spontane bir işler gelişirse o zaman belki giderim.Tebrikler arkadaşım, inşallah daha da iyilerini çekersin...
Daha siftah yapamamış biri olarak fenaa kıskanıyom haberin olsun
Yani demem o ki,
Uuuuluç.... beeeni.... balııııığa götür.....![]()
Uzatıyom köylük hayatta zor oluyor uzun saç ondan kestirdiydim...Tebrikler Uluç, sabrının ve emeğinin karşılığını almışsın, çok güzel bir levo. Ama bence sen yeniden saçlarını uzat.![]()
Sağolasın serdar arkadaşım.Uluç tebrikler, daha iyileri denk gelsin.
Çok teşekkür ederim.. Eee ne kadar köfte o kadar ekmekşartlar zorlaştıkça, sanki bu emeğin hakkı verilecekmiş gibi balık tutacağıma dair inancım artar benim.
elbette böyle bir denge ve adalet her zaman günü gününe olmaz. ancak ne zaman sert havada, kimse yokken, insanlar uyurken balığa çıksam, işte o havada çıktım ve ödülüm de bu oldu diye güzel balık denk gelecekmiş inancımı korurum.
çok güzel balık isabet etmiş.
rastgele...
Sağol teşekkür ederim güzel dileklerin için.Levrek raporlarına hasret kaldığımız bir günde yayımlanması ayrı bir güzel olmuş. Rastgele Uluç Bey.
Valla ne yalan söyliyeyim geçen seneki kadar olmasada bu senede keyifli avlar yaptım. Artı olarak bu seneki balıklar mesir macunu mu yemiş ne yemişse artık gerçekten çok dişli ve hırçınlardı.Günler iyi geçiyor.![]()
Yesss mastırrrrAferin padawan, yavaş yavaş cabbar bir levrek avcısına dönüşüyorsun![]()
![]()
Bugün balığa gidecektik ama halen uyuyorsun sanırım :![]()
![]()
Çok sağolasınız. soğuk olmadan bu işler olmuyor sanırım...Sevgili Uluç,
Soğukta zor bir av olmuş Ama sonuca ulaşmışsın.
Merana levrekler girmiş anlaşılan. Güzel boylar. Kaç santim geldi?
Rastgelsin.
Sevgi ve selamlarımla...
aslında 3 sene var da bu resimde soğuk moğuk derken biraz çöktük ama şimdi gör bakuluç raporu anca okuyabildim ellerine sağlık üşümenin ve azmin bedelini almışsın delikanlıda harika afiyet olsun. Bu arada avatar resminle balıklı olan resmin arasında tam bir evrim var aralarında kaç yıl var?
Ben teşekkür ederim. Daha iyileri sizlere de denk gelsin.Emeginizin karsiligi guzel bir pasa ile odullendirilmis. Tebrikler bu guzel av ve anlatim icin