Pazar günü 03.01.2016 Boğazda gırgır etkinliği

Hafta sonu çalıştığım için orda olamadığım için gerçekten üzgünüm. üzgün olduğum bir konuda böyle bir forumda bu kadar tepkisiz kalınması üzücü gerçekten umarım forum dan çok katılan olurda söylemim boşa çıkar
Tunay arkadaşım seninle aynı kaderi paylasıyorum .Orda olamayacağımdan dolayı kendimi yiyorum .Ne yazık ki ! işi bırakıp gitme durumum yok kurumda görevliyim bizim işte bayramda bile çalışıyorsun hangi güne gelirse gelsin .
Ama karamsar olmamak lazım Boğaz sakinleri ve TARABYA FİSHİNG TEAM tam destek vereceklerdir umarım en azından Haber olması ve yetkililerin önlem alma hızını tetikleyecektir eminim.
Sizin ve Cemil Tonguç byin bu konulardaki etkinliğinizi ve yaptığınız faatliyetleri en azından bizler biliyoruz ve takdir ediyorum şahsen .Bizler ve bizim gibiler vardır bitmezde .Varsın görmezden gelinsin doğru olan birgün uygulanır . Hayırlısı olsun şimdiden inş. ses getirecek eminim. 🙂Rastgele.

Arkadaşlar görmemişlerdir yoksa buradaki herkez duyarlı arkadaşlardır herkez olmasada ben en az 40 tane tanıyorum harbi Ada'm olarak acele etmeyin ileri geri birşeyler yazmayın görmemişlerdir görünce yazarlar
Forumda açılan girgirlar boğaza kapatılsın kampanyasına destek çok gelmişti bende öyle düşünüyorum.sanki 3 4 gündür forum durgun

Sabırsızlıkla etkinlikten gelecek haberleri bekliyorum inşallah tv kanallarını çağırmışlardır eğer haber verilmediyse çook büyük eksikliklik olur

Back