Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

pendik lağam deresi somon balığı :confused:

duzensiz

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Susulu
yakın bir arkadaşımın attığı ağdan kiloluk deniz alası çıkmıştı ilk baş somon sanmıştık aşırı benzerlik söz konusu. burası marmara herşey olabilir. belki kaçak değilde doğaldırlar, küme halinde yeni yer keşfine çıkıp b*klu dereye dalmışlardır.

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
İstanbul boğazındada somon alındığına dair söylemler var.Ben görmedim alanı ama Üsküdar' da geçen hafta alınmış

m1976k

Aktif Üye
Adı
murat keleş
Dün haberlerde izledim yok böyle bir şey canım memleketlim çamaşır sepetini kaptığı gibi kendini kanala atmış bizde burada akademik balık yakalama çalışmalarıyla uğraşıyoruz.:):)

tamer61

Yeni Üye
Adı
tamer yiğit
kım ne derse desın karadenızımden vaz gecmem. ben 2 tane aldım kıloluk somon. başka bır arkdaşım başka bır dereden 18 tane aldı kılolugun ustunde hemde alabalık kaşıgı ıle. şans olunca boş kancayada dalıyorlar :) herkeze rast gele

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
kım ne derse desın karadenızımden vaz gecmem. ben 2 tane aldım kıloluk somon. başka bır arkdaşım başka bır dereden 18 tane aldı kılolugun ustunde hemde alabalık kaşıgı ıle. şans olunca boş kancayada dalıyorlar :) herkeze rast gele
13 üne yazık olmuş :( Arkadaşına slm söyle.