Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pendik-şile Spin Için Sahte Tavsiyesi

Must1032

Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar,

Spinde oldukça acemiyim, surften spine geçiş yapayım diyerek yazın daiwa legalis 2.70 - catana 3000 yeni seri makine alarak bir set hazırladım. İzmir de birkaç denemem oldu 2 parça levrek alabildim. Geçen hafta pendik sahilde çinekop alanları görünce bir heyecanlanıp izmirden spin takımımı getirdim. Sizlerden ricam özellikle pendik bölgesi için uygun fiyatlı skor yapmış olduğunuz rapala ve kaşık önerileriniz paylaşmanız. haftasonu arkadaşlarla deneme yapacağız fakat henüz sahtem yok :))

musty34

Aktif Üye
Adı
Mustafa erten
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yaklaşık 4–5 kez pendik de 2 noktada spin attım vuruş dahi olmadı.
Haberiniz olsun diye paylaşmak istedim.
He bu işler nasip işi belki size denk gelir orasını bilemem ama gelirse mutlaka haberim olsun :)

Ahmahm

Yeni Üye
Adı
Ahmet
eger kamişin atar aralığı içindeyse.Kendo seabass 125f renk 13(limon)+24(morkafa)+31 +32 renklerini deneyebilirsin.Karadenizde hansen pligirm mavi çizgili kaşığı dene.Av yapacağınız yerdeki balık alanların kullandığı rapalaları kullanmak en iyisi.

Zafkon

Aktif Üye
Adı
Zafer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
22gr hansen pilgrim sırtı mavi kaşık, hırsız iğneli, başka bişeye gerek yok, cinolar çok seviyor.ufak
fırıdöndülü klips olmazsa olmazı ve 0.20mm şeffaf misina şansını arttırır.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Murtiman

Yeni Üye
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
@Zafkon Tersane tarafı mı? Ve hangi dönemlerde seviyor, bilgilendirebilir misin? Başka yerlere benzin yakmayayım :)

Must1032

Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Forumdan bir arkadaşın avını görüp gaza geldik akşam 7 gibi pendik idonun orda şansımızı denedik 2 saat kadar hiçbir vuruş alamadık. Daha sonrasında güzelyalı sosyal tesislere geçtik ordanda birşey bulamadık :) fakat çevredekilerin dediğine göre sabah gündoğumuyla 08:00 arası güzel lüfer yapıyormuş. Pazar günü şansımızı sabah deneyeceğiz. Bu arada
seabass mor kafa-limon-glow, hansen pilgram ve savage gear seeker isp 16 gr satın aldık yol üzerinden. Bakalım o bölgenin en iyileri bunlarmış, pazar akşamı tekrar durum değerlendirmesi yaparım. Tavsiye veren arkadaşlara çok teşekkürler

Zafkon

Aktif Üye
Adı
Zafer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Zafkon Tersane tarafı mı? Ve hangi dönemlerde seviyor, bilgilendirebilir misin? Başka yerlere benzin yakmayayım :)
Türkiyenin heryerinde bu renk kaşık cino avcısıdır. Mutlaka vuruş alırsın. Sadece derinliği ayarlaman sıkıntı. Kimi yerde dibe yakın yatıyor balık.

Murtiman

Yeni Üye
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Türkiyenin heryerinde bu renk kaşık cino avcısıdır. Mutlaka vuruş alırsın. Sadece derinliği ayarlaman sıkıntı. Kimi yerde dibe yakın yatıyor balık.
Kesinlikle kendini kanıtlamış bir kaşık. Ayrıca fırdöndülü kullanımı konusunda da destekçinim.
Pendikte dönüş balığı haricinde spin ile pek verim alamadığım için sormuştum :)