Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Perch avım

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi
B

BS Okuru

Misafir
Merhaba herkese dün perch avına gittik 3 kişi gittik öğleden sonra avlaktaydık baya kalabalık balık tutmayı hiç beklemiyordum oltayi savurdum en fazla 3 atış atmıştım ki bi baktım levrek çok küçük bıraktım baktım sürü orda git gide balıklar büyüyor ortalama 20 -25 cm 6 saat icinde bu kadar balık çıktı
Takım bilgisi
Daiwa luvias 2510peh
Savagear bushwhacker
Trabbuco siyah misina 20mm

Ekli dosyalar

sameteryavuz

Aktif Üye
Adı
Samet Eryavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Güzel bir av olmuş tebrik ederim. Arada bir tane limit altı girmiş sanırım yaşatılamadı.Kullandığınız sahte nedir acaba ?

B

BS Okuru

Misafir
Onu solucan ile aldık dip affetmiyor solucani ta midesinden çıktı iğne kullandım yem benim küçük jigler dibe indiriyorum kamış ile aksiyon verip direk vuruyor

bkirgic

Daimi Üye
Adı
Barış
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kerdeş tebrik eder devamını dilerim ,
güzel bir LEVREK avı yaşamıssın.

B

BS Okuru

Misafir
Aynen öyle herkese rastgelsin inşallah böyle balıklar daha büyükleri size denk gelir inşallah

B

BS Okuru

Misafir
Ama sular daha soğuk balik 25 -30 metre uzakta dipte vuruyor oda dipten gelmesi için mecbur jig kullandım 7 tanesini ben aldım

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Biz koca denizde bir tane yakalayamıyoruz. Sizler ufacık tatlı sularda bu kadar balık yakalıyorsunuz. Ayıp size :) Tebrikler...