Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

PERVANEM ÇALINDI :(

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Pervane birine İbrahim'den daha çok lazım olmuştur.(Hızır'dan alıntıdır.)
Belki de çift pervane ile gezecektir.
Daha hızlı,daha ekonomik.
Belki, kendisine monte etmeyi planlamıştır.
Olur ya böyle pervaneli adamlar.
Kupilyayı sök. Taç somunu gevşet.
Pervaneyi çıkarmak için çekiç-tokmak kullan.
Takım çantasıyla gelmiştir.
Geçmiş olsun.

kekadam

Aktif Üye
arabaları krikoya kaldırarak lastik çalandan sonra uskur çalınması normal.

zuzuibo

Üye
Adı
İbrahim Er
neresine takıcak bilmiyorum ama benim canımı cok sıktı allahından bulsun ama allah nası bılıyosa ole yapsın artık bu ınsanları bugun bı yerı aradım adam 2.el pervane için 200 TL istiyo sizce mantıklımı ?

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
2002 yilinda bir sahinim vardi. (2001 model 1.4 i e. Ama dikkat i var yani enjeksiyonlu haa:) ) Birgun hirsiz gunduz vakti kapiyi acip teybin kafasini caldi. Arabayi degil teybi degil teybin onundeki guvenlik parcasini...

İstese arabayi, teybi cok rahat alirdi ama o sadece teyp kafasini aldi. Cok garipsemistim. Parcayi teyp satan yerlere sordum 90TL dediler. Sonra biri Eminonune bak bulursun hatta kendi teybin parcasini bulursun dedi. Yok daha neler dedim ama gittim. Tezgahin birinde benim parcayi gordum.

Benim teybin parcasiydi cunku ustune cakma bir oto parfumu aktigindan boyasi soyulmustu. Tanimak kolay oldu. Su ne kadar dedim 50 TL dedi. Bu benim arabaninki dedim. Adam iyi zaman abi sen 20 versende olur dedi.

Ne mi yaptim? enayi gibi aldim tabi. Polis cagir tutanak tuttur mafyayi karsina al oho kim ugrasacak.:) Hos 50 de inat etseydi yine alacaktim galiba...

Seninki de boyle bisey. Su telefon actigin yere bi gidiver. Tanima sansin varsa belki kendi pervaneni bulursun. Calan adam illaki dukkanlara satacak onu. Kimse kullanmak icin calmaz bence. Ozel bir fantazisi varsa bilemem tabiki:D

Akyosun

Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gerçekten nereye gidiyoruz bu nasil iştir böyle.
geçmiş olsun.

Lodosum

Aktif Üye
Adı
hakanözcan
neresine takıcak bilmiyorum ama benim canımı cok sıktı allahından bulsun ama allah nası bılıyosa ole yapsın artık bu ınsanları bugun bı yerı aradım adam 2.el pervane için 200 TL istiyo sizce mantıklımı ?
geçmiş olsun...pervane yeni sordum. orjınal mercury 25hp pervanesi 135 dolar +kdv... yardımı olursa.pervaneler çok pahalı

Moderatör tarafında düzenlendi:

Allochthonous

Aktif Üye
en azından motoru çalmadığı için size biraz teselli olmuş olur. Ya motoruda kucaklayıp gitselerdi ?

Mimaras

Üye
Çok geçmiş olsun, daha neler duyacağız bakalım...

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Çalanları sınıflandırmak gerekirse;
ihtiyacının fazlasını almayana hırlı, alana hırsız diyelim.

Her ikisine de rastlamamak artık mümkün değil.

himm

Üye
Adı
Fatih
Allah beterini vermesin