Pipetten karides ustalık eserlerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elinize sağlık...Süper görünüyorlar...Bence mükemmel avlara imza atacak gibiler...🙂

Elinize sağlık, hepsi çok güzel olmuş..

'SÜPER' elinize sağlık.

Elinize emeğinize sağlık. Çok güzeller.

Elinize sağlık...Süper görünüyorlar...Bence mükemmel avlara imza atacak gibiler...🙂
Güzel temenniler için teşekkür ederim🙂
Hava ve mevsim durumuna göre Allah nasip ederse bir yada bir buçuk ay sonra denemelere başlarım.
Hemen neticeye varmaktan ziyade uygun hava,rüzgar,basınç ve av saatlerini takip etmek muhakkak gerekir,en önemli husus yedek yem bulundurmak tabii😀

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Çok güzel olmuşlar, eline sağlık. Yazın denemek için bir kaç model ben de isterim 😛

Çok güzel olmuşlar, eline sağlık. Yazın denemek için bir kaç model ben de isterim 😛
Hamdi profildeki balığı kandırmak için mi istiyorsun😀
Canın sağ olsun yaza kadar silikondan da karides yapmış olup, nirvana'ya ulaşırım artık😀
Şaka bir yana aynı bölgedeyiz zaten buradan yada cepten alo sorun olmaz🙂

Eline sağlık Erkan abim, hepsi çok güzel olmuş, bence suda balık olduğu sürece iş yapacaklar 😉 bahtları açık olsun...

Eline sağlık Erkan abim, hepsi çok güzel olmuş, bence suda balık olduğu sürece iş yapacaklar 😉 bahtları açık olsun...
Boş ver karidesleri ersin'im kartalım şu liverpool'u eledik ya on bin karides yapsam bu kadar sevinmezdim😀
Özlettin kendini hayta😛

Tebrik ederim. Çok başarılı olmuş. Gerçek gibiler. Avları da başarılı olur inşallah.

Back