Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pipetten karides ustalık eserlerim

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi
B

BS Okuru

Misafir
Çıraklık yada ustalık işin latifesi tabii:)
Soğuk ve balıksız günlerin acısını bu tür uğraşlar ile gidermek ayrı bir eğlence.
İlk yapım aşamaları biraz zor olsa da akabinde biraz daha eğlenceli ve kolay oldu,bundan sonra kendi hayal gücümü kullanarak neler yapabilirim demeye başladım.
Malum hedef balıkların ilgisini çekmeleri lazım,resimlerde de görüldüğü gibi çeşitli simler, fosforlu boncuklar, ışıklar,simli jel yapıştırıcılar ve oje.
İnşallah Allah nasip eder balık alırsam bilahare buraya dipnot düşerim:)
Son projem ses çıkaran karides:D
Kara avcısı bir akrabamdan aldığım minik saçmalardan yararlanmak istedim.

2015-02-20-0683.jpg 2015-02-22-0686.jpg 2015-02-22-0688.jpg 2015-02-22-0689.jpg 2015-02-22-0693.jpg 2015-02-22-0695.jpg 2015-02-22-0697.jpg 2015-02-23-0705.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Fber68

Üye
Adı
Fethi Batuhan Ergüneş
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gerçekten işi ustalık boyutuna taşımışsınız. Tebrikler. Artık en çok iş yapan modeller ile ilgili raporlarınızı bekliyoruz. :)

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrik ederim..Gayet başarılı çalışma olmuş..Hedef balık nedir..? Birde ojenin kokusunu balık hissedecektir diye düşünüyorum..

weasel

Aktif Üye
Adı
Mehmet Gürel
Çıraklık yada ustalık işin latifesi tabii:)
Soğuk ve balıksız günlerin acısını bu tür uğraolur.superrr ellerinize saglik.le gidermek ayrı bir eğlence.
İlk yapım aşamaları biraz zor olsa da akabinde biraz daha eğlenceli ve kolay oldu,bundan sonra kendi hayal gücümü kullanarak neler yapabilirim demeye başladım.
Malum hedef balıkların ilgisini çekmeleri lazım,resimlerde de görüldüğü gibi çeşitli simler, fosforlu boncuklar, ışıklar,simli jel yapıştırıcılar ve oje.
İnşallah Allah nasip eder balık alırsam bilahare buraya dipnot düşerim:)
Hepsi birbirinden guzel sanat eseri demek yanlis olmaz, ben olsam hic birini suda denemem valla koy bir kosede dursun bundan iyi dekormu olur.ellerinize saglik, super.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hepsi mükemmel görünüyor, bakalım avları kanlı olacak mı :)

B

BS Okuru

Misafir
Çok güzel olmuş valla... Ellerinize sağlık.
Bir pipet bir makas ile başlayan eğlenceli bir yolculuk oldu teşekkürler.
Gerçekten işi ustalık boyutuna taşımışsınız. Tebrikler. Artık en çok iş yapan modeller ile ilgili raporlarınızı bekliyoruz. :)
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim tek temennim iş yapmaları tabii,lakin iş yapmasalar bile görünüşleri yeter.
Tebrik ederim..Gayet başarılı çalışma olmuş..Hedef balık nedir..? Birde ojenin kokusunu balık hissedecektir diye düşünüyorum..
Öncelikle ben teşekkür ederim konuya gösterdiğiniz ilgiden dolayı.
Sorulara gelince, ilk hedef balığım eşkina olmak üzere çipura,karagöz ve mırmır(tabii yerseler):D
Ojeyi çok nadir kullandım ama kuruyunca koku kalmıyor zaten
Hepsi birbirinden guzel sanat eseri demek yanlis olmaz, ben olsam hic birini suda denemem valla koy bir kosede dursun bundan iyi dekormu olur.ellerinize saglik, super.
İltifat dolu düşünceleriniz için teşekkür ederim sanat eseri olmaktan ziyade biraz el becerisi ve hayal gücünün yoğrulması diyelim.
Dekor kısmını bende düşündüm desem yalan olmaz:) çünkü akvaryumuna koymak isteyenden tutun,elbisesine broş yapmak isteyeni, perdesine süs olarak takmak isteyen dostlarımız oldu:D
Ama her şey bir yana benim için balık avında iş görmesi bir yana
Hepsi mükemmel görünüyor, bakalım avları kanlı olacak mı :)
Teşekkür ederim, gelin ata binmiş ya nasip demiş:) Allah herkese kazasız belasız avlar nasip etsin .