Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pipetten karides ustalık eserlerim

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi

ayarsiz

Aktif Üye
Adı
ferhat alkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teşekkürler arkadaşlar:)
Balığa gidemediğiniz zaman evde bu tür uğraşlar yaparak bir nebze olsa can sıkıntısından kurtulursunuz,yada zamanınız varsa yaptığınız objeleri uygun av sahalarında deneyebilirsiniz.
Bu sezon benim için hem kısır hem zevksiz bir av sezonu oldu,lüfer peşinde koşmaktan yaptığım bu yemlikleri deneme fırsatım olmadı.
Zaten bizim buralarda bu karideslerin iş yapması zor gibi, ama ege de olsaydım yaz sezonu bir şeyler tutabilirdim sanırım.

Usta egeli olarak yerinize denemek isterim. Oldugum bolgede guvercinlik olsun akyaka olsun akbuk olsun is yapacak calismalar.

B

BS Okuru

Misafir
Tek kelimeyle harika emeğinize sağlık.
Sağol Volkan:)
Usta egeli olarak yerinize denemek isterim. Oldugum bolgede guvercinlik olsun akyaka olsun akbuk olsun is yapacak calismalar.
Benden sana tüyo hiç bir zaman gerçek yem varken sahte böcek yemlere bulaşma(Lrf yada kaşık yada maket balık ve çapariler hariç)
İlk önce yemli av yapacaksan,hele hele sizin oraları kıyı şeritleri müsait yem çıkarmayı dene.
İstanbul bu yönden yem fakiri bir yer onun için yemler hep egeden geliyor:) bak ben bu karidesleri yaptığım halde boş zamanlarımda bir metrelik
bahçe tırmığı ile kayalık yerlerin altlarını yoklayıp midyelerin arasında kurt arıyorum:)

Ersin1903

Daimi Üye
Erkan abim döktürmüşsün valla ellerine sağlık, doğru mekanlarda kesin güzel avlar yapar bu karides sahteleri :harika: Rastgele...

B

BS Okuru

Misafir
Tek kelimeyle sanat eseri...
Foruma pek uğrayamadım mesajları şimdi gördüm:)sağ ol İbrahim can sıkıntısı işleri ne yaparsın:)

Erkan abim döktürmüşsün valla ellerine sağlık, doğru mekanlarda kesin güzel avlar yapar bu karides sahteleri :harika: Rastgele...
Ersin im senin ustalığın yeter kardeşim benim:) Bu sene şampiyon görelim sizi ölmeden mezara koymayın bizi:)korkutmaz bizleri musalla taşı ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş ı :D