Balıkoltası
Daimi Üye
Geri gönderdim ürünü Japonyaya. DÖnüş kargo ücretini de iade edeceklerini söylediler. Bakalım iade süreci tamamlandığında paylaşırım durumu yine.Merak ettim, son durum nedir? İade aldilar mi? Yoksa isi yokusa mi surduler?
Geri gönderdim ürünü Japonyaya. DÖnüş kargo ücretini de iade edeceklerini söylediler. Bakalım iade süreci tamamlandığında paylaşırım durumu yine.Merak ettim, son durum nedir? İade aldilar mi? Yoksa isi yokusa mi surduler?
Çoğu kişi de ucuza aldım diye geri göndermiyordur. Benimkinde çizik dışında dişlide bile ses vardı.Garaj satışı diye millete defo ürün kakalıyorlar.. bir kaç kişiden daha duydum.. Rotorda yamukluk mu dersin boya atması mı dersin.. digitaka da bile oldu aynı olay.. Dikkat etmek lazım..
çok üzüldüm bu duruma ben de plat'ın garage sale ürünlerini takip ederdim ama alışveriş yapmamıştım birkaç kez elim gitmişti.Daiwa Certate HD 3500H
ダイワ
16 セルテート
Plat.co.jp den ürün alacaklar dikkat etsin.
Sıfır ürün alıyorsunuz ama defolu ürün kaptırmaya çalışıyorlar. Tam 5 ay bekledim pandemiden ötürü. Kutuyu açınca yaşadığım hayal kırıklığını tahmin edemezsiniz. Şu hale bakın. Bu makine müşteriye yollanır mı?
Şimdi işin yoksa iade ile uğraş.
109226 dosyayı görüntüle109227 dosyayı görüntüle
Birol abi adamlar Avrupa'ya baya ürün gönderiyor ben sanmıyorum ki skntilı her ürün geri geliyor adamlar kendi çabasıyla birşeyler yapıyor..Çoğu kişi de ucuza aldım diye geri göndermiyordur. Benimkinde çizik dışında dişlide bile ses vardı.
Makinede dişli sesi de var. Sıkıntılı alet yani.çok üzüldüm bu duruma ben de plat'ın garage sale ürünlerini takip ederdim ama alışveriş yapmamıştım birkaç kez elim gitmişti.
yaptıkları çok ayıp
makine yatağı dışında başka sorun var mı?