Butun bedelleri odemelerine sasirdim acikcasi.. surec nasil isledi? Kolayca yardimci oldular mi?Evet. İade süreci tamamlandı arkadaşlar.
Makine bedeli + geliş kargo ücreti + iade kargo ücreti + gümrük ücreti toplamı geri alındı.
Butun bedelleri odemelerine sasirdim acikcasi.. surec nasil isledi? Kolayca yardimci oldular mi?Evet. İade süreci tamamlandı arkadaşlar.
Makine bedeli + geliş kargo ücreti + iade kargo ücreti + gümrük ücreti toplamı geri alındı.
Resimleri detaylıca çekip yolladım. Sonuçta onların hatası. Kontrol etmeden veya bilerek defolu ürünü yolladılar. Birazda kalayladık tabi. Ürünü Japonyaya yolladım. Ellerine geçince tüm zararımı karşıladılar.Butun bedelleri odemelerine sasirdim acikcasi.. surec nasil isledi? Kolayca yardimci oldular mi?
aynı durum 15 ağustostan sonrası track edilemiyor.Benim de Ems ile Japonyadan gelen kamıştan 1 aydır ses yok. Japonya dışına gönderildi görünüyor ve öylece kaldı.
Özelden yazdım.aynı durum 15 ağustostan sonrası track edilemiyor.
belki de aynı kargodaydı bizim kamışlar.
ukim'e sordum bu paket japonya'dan hiç ayrılmamış dediler.
gönderici firma ems'de araştırma başlattı 2 hafta sürer dediler.
sen ems'de dosya açtırttın mı?
ilginç bir şekilde az önce teslim edildi kamış yani ukim yalan söylemiş farkında değiller kamışın buraya geldiğini.14 eylülde bir anda tracking güncellenip bugün teslim edildi.Özelden yazdım.
Çinden gelenler daha hızlı geliyor. Hayret edilecek durum.Ems bu ara cok yavas geliyo, 17sin de japonyadan yola cikan paket hala tr’ye girmedi..