Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Poşetteki iğneleri saydınızmı?

Scolopax

Aktif Üye
Adı
sinan
Ufak poşetlerde satılan içinde az sayıda 9-10 adet olan iğnelerden alıyordum fakat hiç saymak aklıma gelmemişti. Geçen gün Maltepe’de dükkandan aldığım iki Fudo poşetin içinden iğneler eksik çıktı. Daha sonra Üsküdar’dan aldığım paketlere de baktım onların da bazılarında eksik vardı. Poşetlerin üzerinde QTY. (quantity) olarak iğne miktarı yazıyor. Japon bunu poşete eksik koymaz. Ya dükkan sahibi poşetlerden birer ikişer tırtıklıyor yada bunları eline alıp inceleyen müşteriler içlerinden birer ikişer çekiyorlar. Poşet üzerlerinde miktarlar tane olarak yazıyor. Üzerinde yaklaşık yazsa anlaşılır üç aşağı beş yukarı yazdığı kadar olur. Bir iki iğne eksik çıksa 5-10 TL bir şey değil ama önemli olan dürüstlük neden üzerinde yazılan adet içinde olmasın.

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ufak poşetlerde satılan içinde az sayıda 9-10 adet olan iğnelerden alıyordum fakat hiç saymak aklıma gelmemişti. Geçen gün Maltepe’de dükkandan aldığım iki Fudo poşetin içinden iğneler eksik çıktı. Daha sonra Üsküdar’dan aldığım paketlere de baktım onların da bazılarında eksik vardı. Poşetlerin üzerinde QTY. (quantity) olarak iğne miktarı yazıyor. Japon bunu poşete eksik koymaz. Ya dükkan sahibi poşetlerden birer ikişer tırtıklıyor yada bunları eline alıp inceleyen müşteriler içlerinden birer ikişer çekiyorlar. Poşet üzerlerinde miktarlar tane olarak yazıyor. Üzerinde yaklaşık yazsa anlaşılır üç aşağı beş yukarı yazdığı kadar olur. Bir iki iğne eksik çıksa 5-10 TL bir şey değil ama önemli olan dürüstlük neden üzerinde yazılan adet içinde olmasın.
Her ikiside olabilir ama asirilma ihtimali daha yüksek. Bundan bir iki sene önce yok yokcu gibi büyük bir mağazada daiwa kutusunda fortuna salti gördüm çalışana bu ne dedim ayıp değil mi bilen var bilmeyen var diye. Sonradan anlaşıldı ki mağazada balık malzemesinden anlayan pek yok daiwa ile fortuna saltiyi yer değiştirip götürmüş birisi.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siprus

Aktif Üye
Adı
Nedim
ne yazık ki ahlak kalmadı güzel ülkemizde,
satıcıda eksik koymuş olabilir, müşteride çalmış olabilir,

mohac arkadaşımızın dediği gibi kendini akıllı zanneden ahlaksızlar! güzel bir ürünü ucuz bir ürünle değiştirip, utanmadan ucuz ücreti ödeyerek gönül rahatlığıyla çekip gidebiliyor... sonrada işlerim neden iyi gitmiyor, parada bereket kalmadı diye laflar ediyor...

siprus

Aktif Üye
Adı
Nedim
geçtiğimiz günlerde benimde şöyle birşey başıma geldi. hatta sea-horse-ex fortuna 418 modeli ile nk01 modeli arasında fark nedir diye
foruma yazmıştım sağolsun arkadaşlar yanıtlamıştı 418 modeli daha çok tutuyor diye arattım sitelerde sonunda bir satıcı ilan koymuş

103TL den satıyor, NK01 modellerini ise 70-80TL ye bulunabiliyor gırla var... herkes methettiği için hadi dedim 30tl fazla olsun alayım
sipariş ettim ürün geldi NK01, bir şekilde adresini ve telefonunu buldum izmirden bir bayi, aradım yanlışlık yapmışız abi istersen yenisini
gönderelim yada iade et dedi, bende izmire gelicem orada değiştirelim kesin var değilmi dedim stoklarında var dedi... atladım bursadan gittim haftasonu başka işlerim dolayısıyla... baktım bayinin stoklarında yok. başka bayilere adam gönderdi onlarda da yok.
sonra başladı ikisi aynı sea-horse artık 418 üretmiyor, ama hata bizde istediğin rengi alabilirsin dedi. bende tamam kalsın NK01 olsun deyip
dükkandan ayrıldım uzatmanın manası yok...

iyide ben 70tl lik ürüne 103TL vermişim iade prosedurunu başlatmak gerekiyor böylelerine kargo parası kaçtığında birdaha yapmazlar...