darthvader61
Aktif Üye
- Adı
- Mehmet S. BASDAG
Power pro normal değerde. 8 Slick görmediğim için yorum yapamıyorum. 832 de aynı değerde. Fakat kesinlikle çeker değeri üstünde görülen değil. Bunu satışa çıkardığım üründe de görebilirsiniz. Avrupa piyasasında çeker değerleri abartılı sanırım. Amerikadan aldığım 832 30lb 0,29mmAcaba üzerinde aynı değer yazan iplerde çaplar ne şekilde; mesela Power Pro normal'e göre 8 slick oldukça kalın duruyor; Sufix'in bir modelini gördüm çap olarak makul geldi bana; ancak Sufix'in hangi modeli hatırlamıyorum oldukça kalın duruyor gibi... Bunlar benim gibi açık atış yapmaya çalışanlar için oldukça önemli...
SUFIX 832 Braid Advanced Superline 8 Kat Örgü İp (0,10mm-0,48mm arası), Örgü(Dyneema) İp Misina | SpotBalik.com.tr
8 Slick i geçtik o zamanPower pro super 8 slick berbat bir örgü hiç tavsiye etmem. İlk sardıgımda 10 12 atış güzeldi sonra dantel ipi gibi oldu bir kaç av sonra tiftiklendi açıkta dibe takınca 100 metreden fazla ipim denizde kaldı. Millet misinayla dibi bulurken ben yürüdümde yürüdüm bulacağım diye acayip su tutuyor. Bir kaç avdan sonra canımdan bezdirdi söküp attım. Bayağı da şükranlarımı sundum üretene![]()