Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

powerline blue fish

caveman

Yeni Üye
Spin avı için gerekli ekipmanlara sahip olmama rağmen 2 tane almıştım. Toplamda 4 kere ava gittim hep elim boş döndüm. Nasıl olduğunu anlamadığım şekilde tekinin boyası gitti diğerinin tek gözü düştü.

sessizdenizci

Daimi Üye
Balık bolken özellikle resimde ortadaki kafası kırmızı olan iş yapıyor.

sessizdenizci

Daimi Üye
Balık bolken özellikle resimde ortadaki kafası kırmızı olan iş yapıyor.
Bu sabah 5:00 gibi boğazda Anadolu tarafında en güvendiğim kendo sahteyi yarım saat 45 dakika yüzdürdüm tık yok. Sonra hava aydınlanmaya başlıyor derken sahteyi değiştireyim dedim, aklıma dün akşam yadığım bu mesaj geldi ve bir deneyeyim dedim ve kırmızı başlı olanı ilk atışımda lüfer adayı iri bir sarıkanat aldım :) Teori çöktü ...

zokacı

Daimi Üye
Adı
nejdet
ben alıp boyuyorum fosforlu sprey boya ve vernikle pahalı rapalalara benzetiyorum özellikle sarı ve turuncu ile gece için mükemmel hemde güzel uğraş

keno1907

Üye
Bende bu rapalardan aldim henuz kullanmadim kullanan oldumu o tarihden bugune . Tamam kalite onemli ama birazda sans olacak

MOKOKO

Yeni Üye
Adı
FATİH
Merhaba. Ben bu sahtenin yeşil olanıyla geçen pazar fotoğraftakileri aldım. LRF kamışıyla 20-25 metre kadar atabildim. O da yeterli oldu. Gerçi o gün bereketli bir gündü, kaşıkla da balık alanlar oldu ama diğerleri seyrek alırken ben onlara göre biraz daha fazla yakaladım. Aksiyonu gayet iyi bence. Düz sarışınızda bile salına salına bir yüzüşü var. Fakat boyası pek dayanıklı değil. Gerçi artık piyasada da pek satışı yok ama internette yazıp aratırken bu konuyu görünce bir yorum da ben yazayım dedim. Çin'den getirenler bağlantısını yazabilirler mi? Bu aralar aklımda olan bazı ürünleri Çin'den getirmeyi düşünüyorum. Bundan da getiririm.

Ekli dosyalar