Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Prenslere veda..

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Onlarla son buluşmamız dündü..Bana son kez avlandılar."Gidiyoruz,yarın artık gelme" dediler.Arkalarından öylece baka kaldım.Son kez baktılar bana,Allahaısmarladık dediler ve deniz ananın kucağında kayboldular.Artık Kadıköy Çarşısına gitmek yok.Taze İstavrit'leri beklemek de yok.Heyecan hiç yok.Sanki hayatın bir anlamı yokmuş gibi.O benim ailemin bir parçası.Bunu eve gelince daha iyi anladım."Kapıda eşim karşıladı beni."Ne bu halin be adam" deyince."Lüfer yok artık" dedim.O da duygulandı.Çünkü o bir anne.Yavrularından ayırmak mümkünmü? Seneye gelecekler mi,konuştun mu onlarla" dedi."Evet,seneye buluşmak üzere sözleştik" dedim.Allahaısmarladık Lüfer'im,Sarıkanadım.

Yüce Allahım izin verirse sizlerle seneye buluşacağım.SÖZ.....

Prenslerimin şerefine...

Moderatör tarafında düzenlendi:

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Nice senelere, nice dişli avlarına Cahit Ağabey.

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Sevgili Cahit abi bu erken bir vedamı, artık doyduk elhamdülillahmı, yoksa bu dişli nesline saygımı...
Güzel avlar ve görsel şölenler sundun bize teşekkürler, seneye daha irileriyle danslarının devamını dilerim..

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Sevgili Cahit abi bu erken bir vedamı, artık doyduk elhamdülillahmı, yoksa bu dişli nesline saygımı...
Güzel avlar ve görsel şölenler sundun bize teşekkürler, seneye daha irileriyle danslarının devamını dilerim..

Ekim-Kasım aylarım hep onlarındır.Onlarla kucaklaşırım,severim,koklarım ve ayrılık vaktini de bilirim.Senin dediğin gibi,"dişli nesline saygı"...

Teşekkürler ediyorum Nejat,benimle hep paylaştığın için...

Adı
Bora ERDEN
Cahit Abi raporların ava gidemeyenlerin okuyarak az da olsa aynı havayı tattıkları güzel bir yazı dizisi gibiydi. Lüferler ne kadar üzülür bilmiyorum ama ben bu güzel ve av şevki veren yazı dizini özleyeceğim. Sağlıcakla kalın...

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Akşam akşam banada hüzün çöktü şimdi.
Seneye kavuşmak üzere, yolunu zaçık olsun sevgili prensler.

Volkan

Daimi Üye
Adı
Volkan
Cahit abi tebrikler, bu yaptığın amatör ruhun ete kemiğe bürünmesidir. Hepimiz nerede bırakacağımızı bilmeliyiz, bin kere teşekkürler abi.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Cahit Abi,
Bu vedanın karşılığı sana başka başka balıklar olarak dönecektir.
Her zaman rastgelsin

helaldılı

Daimi Üye
Adı
adem demirtaş
Kan Grubu
O Rh Negatif
Tebrikler abi bu sezonun vedasını çok duygusal işlemişsin,Allah kavuştursun diyelim,hoşcakal.

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
sevgili Cahit,,çok eğitici ,çok güzel sunumlarla bir sezonu daha bitirdim diyorsun.seneye kaldığın yerden devam etmen dileğiyle...sevgiler..:):)