Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Profesyonelliğe Ilk Adım..merhaba

FTH54

Üye
Herkese Merhaba...Ben Fatih 35 yaşındayım kamuda çalışıyorum Sakarya'dan aranıza katıldım...kendimi bildim bileli balık sevdasına sahibim....Küçüklüğümden beri İstanbul Zeytinburnu sahilde istavrit, izmarit, ispari iskorpit tatlı suda küçük sazan kızılkanat kefal gibi balıklar yakaladım amatör olarak...Son bir kaç senedir biraz daha işleri büyütüp Turna avcılığına başladım 3-5 tane yakalama şansım oldu çok şükür. Artık Spin avına başlayıp daha profesyonelce ekipmanlarla levrek ve lüfer gibi avcı balıkların peşine düşmek istiyorum. Lokasyon olarakta Kocaeli ve Sakarya düzce sahillerini düşünüyorum...Tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Adı
fatih çekiç
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hoş geldiniz. formun üstatlarına kulak ver gerisi hikaye

FTH54

Üye
Hoş geldiniz Fatih Bey ,
Ekipman lar ile ilgili olarak ; Kamışlar, Kamış Çeşitleri ve Özellikleri , Makineler, Olta Makaraları Özellikleriyle Açıklamaları ve Spinning Avcılığı Teknikleri ve Malzemeleri forumun bu konularını incelemeniz tavsiye ederim.

Keyifli forumlar dilerim.

Çok teşekkürler...yaklaşık 1 haftadır misafir olarak bu konuları okuyorum ama gerçekten ürün çeşitliliği derya deniz...işin içinden nasıl çıkarım bilmiyorum...hedef balıklar, mera ve bütçe belli ama gerçekten uyumlu bir set oluşturmak için iyice araştırmak ve tecrübelerden yararlanmak istiyorum ki 1 kere olsun tam olsun...

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hpoşgeldiniz