Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ramazan (Şeker )Bayramınız Kutlu Olsun.

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili gönül dostları;

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Dostluğu, sevgiyi ve geleceği aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, şeker tadında bir bayram geçirmenizi temenni ederim.

Sevgi ve Saygılarımla

Son düzenleme:

İboretti

Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tüm forum üyelerimizin ve sevdiklerimizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Benim için tekrar yalnız bir bayram ailemden uzakta umarım birdaha ki bayramlarımın hepsi her anım her günüm ailemle olur.Şehir dışına kendi araçları ile çıkacaklara hayırlı yolculuklar lütfen hız sınırını aşmayalım bayramı bayram olarak geçirelim. Sevgiyle kalın.
Söz Barış abide :)

Son düzenleme:

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkez'in Şeker Bayramını tebrik eder,,Mutlu Bayramlar dilerim.

Bayram'larda kucaklaş'çak arkadaş ararım,,
ama malesef bulamam,,

éabi beni kuçak'lama kaburgaları'mı kırarsın derler hep!
boyu boyu'ma uygun kilo'su kilo'ma uygun olmayan kuçaklaş'çam biri var ama malesef yanı'na sokulamıyor'sun 234578 korumadan dolayı!:koptum::D:p:confused: