Rapala Boyama Kalemi Yada Sprey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu aırbrush uygulamasındaki sıkıntıları tahmin ettiğim için şimdilik o işe girmeyi göze alamadım. Epeyce bir süredir şeffaf epoksi fazlasıyla işimi görüyor. Özellikle Aliexpress'ten aldığım sahtelerle bluefish ve benzeri sahteleri kullanmadan önce mutlaka şeffaf epoksi ile boyuyorum. Böylece hem halka kısımlarındaki su alan kısımları kapatmış oluyorum hem de bu sahtelerin renklerinde neredeyse 3 boyutlu bir derinlik etkisi sağlıyorum. Bir de özellikle bluefishlerdeki denge problemini kısmen de olsa iki kat epoksi uygulamasıyla (burun kısmına biraz daha fazla uygulayarak) çözmüş gibiyim. Bu şekilde epoksi uyguladığım bluefishler daha düzgün yüzüyor.
Şeffaf epoksi yi nereden temin edebilirim acaba

Epoksiyi neyle vuruyorsunuz? Fırça ile kalın olmuyor mu?
Ben epoksiyi 0 numara fırça ile vuruyorum. 0 numara fırça ile epoksi kalınlığını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Tabii fırçayı uygulamadan hemen sonra sabuna sürterek temizlemek gerekiyor. Bir de zaten epoksi uygulamasından sonra dokunma süresi yaklaşık 8 saat. 24 saatte ise tam kuruma sağlanmış oluyor. Bu süreler içinde epoksi yüzeye düzgünce yayılmış oluyor.

Şeffaf epoksi yi nereden temin edebilirim acaba
Ben Epakem marka kullanıyorum. Üsküdar'da Eski Mahkeme Sokağındaki Üsküdar Sanat'tan alıyorum. Ama internetten de satın alınabilecek siteler var. Epoksi uygulamasında dikkat edilecek nokta reçine ile soğutucunun 2'ye 1 oranının korunması.

Nasıl olmuş arkadaşlar acaba diyorum kuyruk kisminada turuncu boya atsammi yoksa bu şekilde dahami iyi bilemedim ??
fd213f5dbd6090948eea0030cd431d9e.jpg
d4dea0b0b0a9e20ba19c086e04e343d9.jpg
d15eb7313d7df164dd4a1963db954676.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl olmuş arkadaşlar acaba diyorum kuyruk kisminada turuncu boya atsammi yoksa bu şekilde dahami iyi bilemedim ??
fd213f5dbd6090948eea0030cd431d9e.jpg
d4dea0b0b0a9e20ba19c086e04e343d9.jpg
d15eb7313d7df164dd4a1963db954676.jpg

Altına boylu-boyunca yanlara taşırmadan turuncu yapabilirsin,
sırtıda aynı şekilde hafif siyah veya mavi yapabilirsin Vural
o rapalanın üstü niye eğri-büğrü duruyor.

Altına boylu-boyunca yanlara taşırmadan turuncu yapabilirsin,
sırtıda aynı şekilde hafif siyah veya mavi yapabilirsin Vural
o rapalanın üstü niye eğri-büğrü duruyor.
Abi el aleti zimparasi ile zimparalarken elimin ayarı fazla kacdi 🙂 baktım görüntü bozuldu ne yapam ne edem derken dedim diğer bölgeleride aynı yapım desen olsun bari dedim 🙂 ortaya bu çıktı 🙂

Abi el aleti zimparasi ile zimparalarken elimin ayarı fazla kacdi 🙂 baktım görüntü bozuldu ne yapam ne edem derken dedim diğer bölgeleride aynı yapım desen olsun bari dedim 🙂 ortaya bu çıktı 🙂

Zımparayı boyasını sökmek içinmi yaptın,?
ben boyalı kısımlarını hafif çakmakla yakıp çakıyla kazıyorum hemen eski boya çıkıyor.😉

lider marka bir sahte vardı levrekte özellikle çanakkalede çok kullanıyorlardı onun gibi olmuş renkleri sanki 🙂
Ercüment abiye katılıyorum turuncu glowsa özellikle altta boydan boya, üstü de mavi ya da yeşil, yanalrı da aslında hologram olsa güzel olurmuş 🙂

lider marka bir sahte vardı levrekte özellikle çanakkalede çok kullanıyorlardı onun gibi olmuş renkleri sanki 🙂
Ercüment abiye katılıyorum turuncu glowsa özellikle altta boydan boya, üstü de mavi ya da yeşil, yanalrı da aslında hologram olsa güzel olurmuş 🙂
Engin Sarı boya üstüne mavi atarsa zaten yeşil olacak🙂

Back