0.15 kopmaz mı Üstad balığı kıyıya alana kadar ciddi aksiyon oluyor.0.06 mm olur 0.10 olur 0.15 e kadar olur..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
0.15 kopmaz mı Üstad balığı kıyıya alana kadar ciddi aksiyon oluyor.0.06 mm olur 0.10 olur 0.15 e kadar olur..
Msj yazdımİlanlarda 0.09mm örgü satıyorum. İnceleyin derim.
Ben latife olsun diye söyledim, balığa dayanır mı diye sordugun için, ben daha balığa dayanamayan rapala duymadım, anca olsa olsa iğneler dayanmaz, ama belirttigin sahte Duo yani kaliteli bir rapala, dayanmayacagini sanmam. Balığa dayanmasi gereken klips ve misina.İp misinam sudan adam çeker![]()
Latife olduğunu biliyordum Üstad Bilgiler için Teşekkür ederim.Ben latife olsun diye söyledim, balığa dayanır mı diye sordugun için, ben daha balığa dayanamayan rapala duymadım, anca olsa olsa iğneler dayanmaz, ama belirttigin sahte Duo yani kaliteli bir rapala, dayanmayacagini sanmam. Balığa dayanmasi gereken klips ve misina.
Setle ilgili arkadaşlar çoktan yorum yapmışlar zaten, en fazla 15 gram atarli bir kamış ve 2500'e kadar olan makinelerden edinmeye çalış, daha zevkli av yaparsın, ip misinada ise en çok 0,14 mm ip kullan, 0,40 çok kalın olur atış mesafesini çok etkiler.
Dediğiniz ürünlere baktım ama bulamadım tr de alınabilecek link varmıdır?selamlar tüm yazılan çizlenleri okuma fırsatım yok,
alabalık için 42mm sahteler çok ufak ve uzağa gitmez,
48s tetraworks
50s - 60s ryukilere bakın,
merada gerçekten iri alablık varsa ve avlandığınız alan derin ise ryuki 60s
alabalık için floting modellere bakmayın sikning ( s ) sahte alın.
Saniyorum sabahsuyu.comda var belki Hamdi bey sitesindede olabilir Hedefbalik .Dediğiniz ürünlere baktım ama bulamadım tr de alınabilecek link varmıdır?
http://www.e-avmarket.com/shop/lrf-seti-mitchell-avocet-bronze-1000-makina-balza--set1-lrf-urunleri
Bu sete de bakabilirsiniz fiyat olarak iyi duruyor.
.0.06 mm ip misina bile dayanır.. 0.15 mm hayli hayli alır.. Ben 0.16 mm kullanıyorum turna için..