B
BS Okuru
Misafir
Eski seti bu makina ile mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Makine kaç gram birde 1000 lik ile 2000 arasında kaç gram fark var.![]()
Tavsiye ettiğiniz seti aldım fakat makine 2000 lik gelmiş sanki iade edeyim mi değişim için yoksa kullnayımmı
Yok linkteki kamış ama makine 10 luk yerine 20 likEski seti bu makina ile mi?
Gramajı hiç bir yerinde yazmıyor tartamadım daMakine kaç gram birde 1000 lik ile 2000 arasında kaç gram fark var.
Tuğra bende araştırdımda tam olarak sitelerde göremedim hepsinde farklı yazıyor en iyisi sen onu bir yerde tarttır bakalım kaç gr gelecek bu arada yedek kafası çıktı mı ve kamış nasıl birde bu durumlarda almadan önce kesinlikle arayıp görüş satan kişiyle malzemenin teyidini al böyle durumlarla karşılaşmazsın.Gramajı hiç bir yerinde yazmıyor tartamadım da![]()
Kamışı çok beğendim aynı boy okuma var bu daha esnek daha dayanıklı gibi gerçekten çok kaliteli ve çokçok hafif. Makineyi tarttıracağımTuğra bende araştırdımda tam olarak sitelerde göremedim hepsinde farklı yazıyor en iyisi sen onu bir yerde tarttır bakalım kaç gr gelecek bu arada yedek kafası çıktı mı ve kamış nasıl birde bu durumlarda almadan önce kesinlikle arayıp görüş satan kişiyle malzemenin teyidini al böyle durumlarla karşılaşmazsın.

Yedek kafa çıktı.Kamışı çok beğendim aynı boy okuma var bu daha esnek daha dayanıklı gibi gerçekten çok kaliteli ve çokçok hafif. Makineyi tarttıracağım![]()
.Tuğra bende araştırdımda tam olarak sitelerde göremedim hepsinde farklı yazıyor en iyisi sen onu bir yerde tarttır bakalım kaç gr gelecek bu arada yedek kafası çıktı mı ve kamış nasıl birde bu durumlarda almadan önce kesinlikle arayıp görüş satan kişiyle malzemenin teyidini al böyle durumlarla karşılaşmazsın.
342gr geldi üstadTuğra bende araştırdımda tam olarak sitelerde göremedim hepsinde farklı yazıyor en iyisi sen onu bir yerde tarttır bakalım kaç gr gelecek bu arada yedek kafası çıktı mı ve kamış nasıl birde bu durumlarda almadan önce kesinlikle arayıp görüş satan kişiyle malzemenin teyidini al böyle durumlarla karşılaşmazsın.