Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rapala Danışma

ErBo62

Aktif Üye
Adı
EREN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
2000lik bir makineye göre baya ağırmış, lrf değilde spin makinesi bildiğiniz siz aldığınız yer ile görüşüp 1000lik makine yerine 2000lik gönderildiğini ve düzeltilmesini isteyin ellerinde varsa yapacaklardır zaten kötü niyetli olmadıklarını düşünüyorum, zamanında bende oradan bir makine aldım havalesini yapmadan makineyi göndermişlerdi üstüne de ben aramasam para isteyen yoktu karşı taraftan, makine eski model çıkınca vazgeçmiştim tekrar göndermiştim, böyle değişik bir muhabbet geçmişti aramızda.

ErBo62

Aktif Üye
Adı
EREN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
305 gr sa pekte bir şey değişmiyormuş, o zaman siz biliyorsunuz normalde aynı kamış 90 tl civarı 30 lira ya makine almış oldunuz eğer beğendiyseniz işime yarar diyorsanız kullanın içinize sinmediyse iade edin kafanızda soru işareti kalmasın 1000lik makine ye göre 300gr çokmuş.

B

BS Okuru

Misafir
Kesinlikle çok ağır.. Ereninde dediği gibi eğer beğendiyseniz kullanırsınız yoksa ya iade edin yada üstüne bir miktar daha vererek okuma dead rangear 10 luk alabilirsiniz..

tuğra

Üye
Kesinlikle çok ağır.. Ereninde dediği gibi eğer beğendiyseniz kullanırsınız yoksa ya iade edin yada üstüne bir miktar daha vererek okuma dead rangear 10 luk alabilirsiniz..
Ellerinde kalan 1000 lik makine buymuş Shimano spinning hyperloop

190 gr mış 15 TL fark istediler. Değiştireyim mi ne dersiniz

tuğra

Üye
305 gr sa pekte bir şey değişmiyormuş, o zaman siz biliyorsunuz normalde aynı kamış 90 tl civarı 30 lira ya makine almış oldunuz eğer beğendiyseniz işime yarar diyorsanız kullanın içinize sinmediyse iade edin kafanızda soru işareti kalmasın 1000lik makine ye göre 300gr çokmuş.
?

çağrıbey

Aktif Üye
Adı
Çağrı ECE
benim spin makinada 350 gram civarı akşama kadar atçek yapınca kollarım ağrıyo ama şimdilik idare ediyoz

ErBo62

Aktif Üye
Adı
EREN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ellerinde kalan 1000 lik makine buymuş Shimano spinning hyperloop

190 gr mış 15 TL fark istediler. Değiştireyim mi ne dersiniz
Aynen değiştirin 15 lira bir şey değil aradaki farka kat kat değer.