Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rapala ile Torik, Palamut avlarım, kullandığım takımlar ve yöntemlerim.

O-M-M-G

Aktif Üye
Adı
Okan GÜLCAN
Orhan Abicim,ellerinize emeğinize sağlık, belgesel gibi birşey olmuş.Avlarınız ve keyfiniz daim olsun.saygılarımla...

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Ellerine ve yüreğine sağlık Orhan ağabeyim.Harika bir çalışma olmuş.Amatör kardeşlerimize bu güzel çalışmalarınla çok faydalı oluyorsun.Tebrik ediyorum.

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Ellerine ve yüreğine sağlık Orhan ağabeyim.Harika bir çalışma olmuş.Amatör kardeşlerimize bu güzel çalışmalarınla çok faydalı oluyorsun.Tebrik ediyorum.
Çok teşekkürler sevgili kardeşim Cahit Acun, yol kahmaun, balık var senide bekliyoruz, teyet artık bizleri bekletme.... sevgiler, selamlar hoşçakal.:harika::harika::harika:
Conta kaptanın küçük avinin önündeyiz.

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Sevgili Osman kardeşim benden istediğin Torik ve palamut avlarının raporları kullanmiş olduğum rapaları buradan bulabilirsin, Sivrice de Torik avı ile 15 seneden beri uğraşırım en çok bildiğim balık avlarımın başında gelen torik avıdır,:harika::harika::harika: buradan bana yazabilirsin, takım örneğide konunun içersinde sevgiler hoşçakal.:harika::harika::harika:

HAKTAN

Üye
Adı
Mustafa ELBAŞ
Ağabey bu bilgiler bu işin üniversitesi olsa ders diye okutulur.Bizleri mahrum bırakmadığınız için çok teşekkürler..