Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satıldı RAW 2 55

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bogaz_1905

Aktif Üye
Adı
Erdem
Arkadaşlar merhaba,

Çok fazla kullanmadığım raw 2 55 Makinemi satıyorum . Üzerinde yaklaşık 200 metre 0.18 Powerline ip sarılı. Fiyatı 225 TL dir. İstanbul içi elden teslim tercihimdir.

20141203_184048.jpg

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hayırlı satışlar. Ip power pro 8 slick değil galiba ? Birde makinenin başka açılarından Daha yakin fotoğraf çekip ekler misin ?

Fazla kullanmadın ne kadar fazla kullanmadın?

Teşekkürler

bogaz_1905

Aktif Üye
Adı
Erdem
Hayırlı satışlar. Ip power pro 8 slick değil galiba ? Birde makinenin başka açılarından Daha yakin fotoğraf çekip ekler misin ?

Fazla kullanmadın ne kadar fazla kullanmadın?

Teşekkürler
Merhaba, power pro değil, powerline.. Makineyi geçtiğimiz kış aldım. 10-12 av gördü. Vakit bulabilirsem yeni fotoğraflar eklemeye çalışacağım.. Standart hafif çizikler haricinde darbe vs yok. Çok kullanmasam da Cengiz balıkçılıkta genel bir bakım yaptırmıştım. Misina salınımı ve çekiş kuvveti son derece iyi..

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Teşekkürler :) Bir raw 55 alıcısıyım işin doğrusu bekliyorum uygun olanı

Satış sebebin nedir acaba ?
Genel olarak makineden hangi av yapıyorsun memnuniyetsizlik yoksa üst segment bir makineye geçiş yoksa fazlalık mi ?

bogaz_1905

Aktif Üye
Adı
Erdem
Teşekkürler :) Bir raw 55 alıcısıyım işin doğrusu bekliyorum uygun olanı

Satış sebebin nedir acaba ?
Genel olarak makineden hangi av yapıyorsun memnuniyetsizlik yoksa üst segment bir makineye geçiş yoksa fazlalık mi ?
Ben boğazda avlanıyorum. Malum ağır kurşun ve akıntı nedeni ile avlar yorucu oluyordu. Hafif ve güçlü bir makine olması nedeni ile almıştım. Bu anlamda beni gerçekten memnun etti. Makinenin çekiş gücü zaten tartışılmaz. Şimdi daha üst düzey bir makina almayı düşünüyorum. Aslında satmak istemezdim ama malesef bütçem 2. bir makine için uygun değil :(. Bunun haricinde başka bir nedeni yok.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ben boğazda avlanıyorum. Malum ağır kurşun ve akıntı nedeni ile avlar yorucu oluyordu. Hafif ve güçlü bir makine olması nedeni ile almıştım. Bu anlamda beni gerçekten memnun etti. Makinenin çekiş gücü zaten tartışılmaz. Şimdi daha üst düzey bir makina almayı düşünüyorum. Aslında satmak istemezdim ama malesef bütçem 2. bir makine için uygun değil :(. Bunun haricinde başka bir nedeni yok.
Teşekkürler ben de direk büyük bir makine alabilirdim lakin çoğu zaman tatlı su abi olacağı için bana yeterli olacaktır.

Hayırlı satışlar.

stratejist

Aktif Üye
Adı
ÖZDEMİR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba Erdem bey size özel mesaj gönderdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...