Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Remixon surf kamış ve makine hakkında düşünceleriniz ?

büyükçolpan

Aktif Üye
Adı
hamdi büyükçolpan
benım olta takımımda remixon spectra 420 surf kamış makınemde ınfınıtıy 7000 extra bi özellıgı yok en buyuk artısı fırma nın ıstoc ta bulunan toptancısı her turlü garantiyi veriyor kamış ucu kırıldıgında fılan herhengi bir ücret talap etmeksizin her türlü oanarımı yapıyor sorun kımden kaynaklanırsa kaynaklansın bıde alamyı düşünüyorsan istoc dan al yarı fıyatına

cogito74

Aktif Üye
Adı
ibrahim d*km*n
lineaeffe s-felx güzel kamıstır ama esne bir kamış sert bir aksiyonu yok.bai grande daha sert aksiyonlu tamam kalite olarak farklı ama agır kursun atarken aksiyonu yumusak kalıyor. lineaeffe makrasınada bakabilirsiniz güzel kamışları var. ben lineaeffe connor bakıyordum ama ellerinde yokmuş.eş degeri unicast almıştım ama ikinci kullanmamada iki yerinden kırılı verdi bende iade ettim. belki üretiminden kaynaklanan bir sorun vardı.ama sogudum simdi bir surf kamış bende arıyorum.kamışı bilemem ama okuma makineler güzel makineler bakabilrsiniz

doğan

Üye
Adı
Doğan GÜR
o markanın neresi türk yapmayın ispanyada bir av bayisinin çinde hazır üretilip markasız olan mallara yaz adımı dediği mallar boş hikaye ne iğnesi ne misinası ne kamışı ne makinası 3bb makina yarım kilo sazanda kilitleniyor geçin ya bu markayı
ben makina olarak
http://www.avcity.com/pinfo.asp?pid=3594 makina olarak bu veya
http://www.avcity.com/?urun-detay_3271_SPRO_SUPER_LONG_CAST_460_1_ALU_KAFA_300_m_0_30_mm.html
kamış olarak lineaeffe veya captain cast strong 1525 kodlu kamışlarını öneririm(60-70tl)
ben 2 seneden fazladır kullanıyorum 2 boy var 3,60-4,50 hiç sorun problem yok birinde makina olarak spro lcs555 diğerinde cpro lcs460 var çift kalama surf makinaları mükemmel makinalar yada lineaeffe TJsurf makinada kullanabilirsiniz hem hesaplı hem iyi

nautilus

Üye
Adı
Ahmet Dönmez
DAM ın yeni surf kamışları geldi ,hala almadıysan bakmanı önerebilirim ,çok kaliteli ve fiatlarıda uygun olucak sanırım,adı Dam red,rengi kırmızı steel power serisi ayarında kamışlar...

okyanus

Yeni Üye
Adı
Mehmet Ali ÖZKAN
Merhaba,
Öncelikle Remixson markası bir Türk firmasının marka ismidir. Firma uzak doğuda beğendiği veya fiyat olarak hoşuna giden ürünlerin üzerine adını yazdırarak ithal eder. (Bunu bu işle uğraşan bütün firmalar yapar.) Türkiyede üretilen birtane ana ürün yoktur.
Bunu bilgi olsun diye yazdım , kamış için söyleyeceğim sizi balıkta ağırlık hariç rahatsızlık vereceğini sanmıyorum ynlız maket balıkları nasıl kullanacağınızı bilmiyorum ama bu kamışla maketleri sadece kurşun veya sıyıtma denilen ağırlıklarla kullanabilirsiniz. yemli balıkçılık ve uzak atım balıkçılık yapabilirsiniz. Makine konusunda farklı ürün seçeneklerinide bir araştırın derim makine konusunda acele etmemenizde fayda olacağını düşünüyorum.
Saygılar.