Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satılık Remixxon 4 mm neopren tulum 44 numara fiyatı 300 tl

pehlivan

Aktif Üye
Adı
mehmet pehlivanlar
Vay arkadaş nasılda sıcak tutuyo bir bilseler :)))))))
Özellikle yaz aylarında :))))))))
Sendemi brütüs :))))))) Önder hocam daha geçen hafta bile gündüz olmasına vede içimde termal içlik ve kot olmasına rağmen resmen üşüdüm dondum desem yeridir oysaki kışın en şiddetli zamanında bile termal içlik ve eşofmanla ufak bir üşüme yaşamadım , satışa koydum diye giymiyorum, yoksa bu havalarda dahi mükemmel faydasını görürdüm :)

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Vay arkadaş nasılda sıcak tutuyo bir bilseler :)))))))

Sendemi brütüs :))))))) Önder hocam daha geçen hafta bile gündüz olmasına vede içimde termal içlik ve kot olmasına rağmen resmen üşüdüm dondum desem yeridir oysaki kışın en şiddetli zamanında bile termal içlik ve eşofmanla ufak bir üşüme yaşamadım , satışa koydum diye giymiyorum, yoksa bu havalarda dahi mükemmel faydasını görürdüm :)
Sevgili Mehmet;
Soğuk havalar da kot asla giyme, içlik'te giysen seni üşütecektir. :)

pehlivan

Aktif Üye
Adı
mehmet pehlivanlar
neopren üşütmüyor ama :) he birde Termal içlik ve kot arsında birde eşofman var dı normal tulum giycem diye :)

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
neopren üşütmüyor ama :) he birde Termal içlik ve kot arsında birde eşofman var dı normal tulum giycem diye :)
Maşallah,lahana gibi giyiniyorsun :)
Çok fazla kıyafet,vücudun hava sirkülasyonunu kesip,terleme yapar,bu da daha çok üşümeye yol açar.
Neyse hayırlı satışların olsun. :)

MCceka

Aktif Üye
Adı
Mehmet ÖZGÜR
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yazık bu ürün hala burda nasıl duruyo ben bu fiyata neopren tulum bulucam diye kayseriye sipariş verdim :)

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
Sivil hayatta 44 numara giyen birisiyim , bu tarz biseye ihtiyacim var . alinabilitesi olan bi urun mu ?

pehlivan

Aktif Üye
Adı
mehmet pehlivanlar
Sivil hayatta 44 numara giyen birisiyim , bu tarz biseye ihtiyacim var . alinabilitesi olan bi urun mu ?
normalde 43-44 ayakkabı kalıbına göre giyen biriyim ayağım içerde çok rahat yakın değilsinizki ürünü deneyin diyeyim yada şöyle yapın aynı ürün ü bir malzemecide deneyin aynı ürün diyorum çünkü çizme kısmı hem çok rahat hemde diğer çizmelerden farklı onun için aynısının 44 üne bakın sıkıntı yoksa almaya karar verirseniz burdan gönderim yapayım yoksa alırsanız olmazsa sıkıntı yaşamanızı istemem, Ürün gerçekten hem kaliteli hemde çok rahat en soğuk suda dahi üşütmüyor Kesinlikle tavsiye ederim

pehlivan

Aktif Üye
Adı
mehmet pehlivanlar
Güncel İstanbul içi elden teslim edilir