Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rengarenk ve çok fonksiyonlu

labrax

Aktif Üye
Adı
c.cömert
Merhaba dostum. Demek ki ikimiz de yenilikler peşinde koşarken aynı düşünceler içindeyiz:) Senin son yaptıklarını gördüm ve çok güzeller.Ellerine sağlık. Bakalım bu sefer de çakışacak mıyız son sahtemi görünce? ;)
Kolay gelsin ve bu arada gözün aydın diyeyim, Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıcakla kal.
Teşekkür ederim agabey. Allah hepimizinkini sağlıklı sıhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bu sefer çakışırmıyız bilmiyorum ama ben 10-15 gün mecburi ara veriyorum çalışmalara... Tekrar eline emeğine sağlık...

Hamza

Yeni Üye
Adı
Hamza Metin
Özcan bey tebrik ediyorum.Ellerinize ve emeğinize sağlık.Böyle bir çalışmanın deneyimini bende uygulamak isterdim.Gerçi resimlerden gerekli malzemeler anlaşılıyor ancak muhakkakki ince ayrıntılarda vardır.En azından deneyim ve tecrübelerinizdende bilgi almak çok faydalı olacaktır.Çalışmalarınızı videoyla gerçekleştirirseniz çok memnun oluruz.Çalışmalarınızı birebir görmek çok daha faydalı olur ancak videoylada yeterli olabilir.
Tekrar tebrik ediyorum

diverozcan

Aktif Üye
Adı
özcan ercivan
Özcan bey tebrik ediyorum.Ellerinize ve emeğinize sağlık.Böyle bir çalışmanın deneyimini bende uygulamak isterdim.Gerçi resimlerden gerekli malzemeler anlaşılıyor ancak muhakkakki ince ayrıntılarda vardır.En azından deneyim ve tecrübelerinizdende bilgi almak çok faydalı olacaktır.Çalışmalarınızı videoyla gerçekleştirirseniz çok memnun oluruz.Çalışmalarınızı birebir görmek çok daha faydalı olur ancak videoylada yeterli olabilir.
Tekrar tebrik ediyorum
Merhaba Hamza bey. Teşekkür ederim. Sizin de çalışmalarınızı görmek için sabırsızlanıyorum. Ne yazık ki elimde mevcut kameram olmadığından video çekimi yapamıyorum. Yapmaya başladığınızda, takıldığınız noktalarda teknik destek vermeye hazırım.
Selamlar.