Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

rover 98

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Makinayı, misinayı, kamışı ve sahteyi değiştirirsen problem kalmaz. Ne balık derdi kalır ne balık tutma :)
Şaka bir yana avlakta bir video çekebilirsen nerede ne yapıyorsan bakabiliriz ve daha rahat çözüm önerileri getiririz.

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
çok akıntılı bir suda bu halde gelmesi muhtemel bence liman içinde bi dene abi

duzensiz

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Susulu
İZLEDİM AMA SONUÇ ALAMADIM YA BEN BECEREMİYORUM YADA Bİ SORUN VAR AMA Bİ YÖNTEM BULDUM SAHTENİN KARNINDA BULUNAN İĞNENİN TAKILDIĞI YERDEN BAĞLAYIP ÇEKİYORUM HARİKA AKSİYON YAPIYOR:)
bu güzel bir fikirmiş denemek lazım :harika:

hdfhdf

Aktif Üye
Adı
hüseyin dinç
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ROVER 98 ucundaki halkayı yuvarlak halkayla değiştir küçük fırdöndü kullan klipsiz sadece fırdöndü. suya battığında çıkmasını bekle. keçerken sürekli kamış uçunu yukarıdan aşşağıya elips çizdir (aşağı yukarı 20 cm çapında)ve makinayı 3 sar 1 dur devam et. rover yılan gibi geliyorsa olmuştur demek. kamış saat 8.00 yönünde. rover kullanmasını hiç sevmem çok yoruyor insanı. hızlı çekersen kofana yavaş keçersen levrek orta hızda turna gelir. roverle tuttunmu dersen hayır birkere levrek kaçırdım çokta kullanmıyorum sadece balık varsa yakınlaşsın diye ses çıkarttırıyorum:)

Fatih Koç

Daimi Üye
Murat Hocam hiçbirşeyi değiştirme sen.. Atla gel birgün buraya hallederiz. sorun ne sahte de ne de klips veya misinanda. makinanda hiç değil 60 lık makinaylada yaptık 10 tllik en devirsiz makinaylada, 0.50 misinaylada, önüne çelik tel bağlayıpta yaptık ki bu da ağırlıktan batmadıgını gösterir. Verilen videodada wtd aksiyonunun yorucu şekli gösterilmiş kamış komple titretilmez wtd da. Olurmu olur ama senin sorun wtd aksiyonu değil sahtenin batması sorunu. gel sen gel.. :)

yakup_81

Üye
Adı
yakup yahşi
Murat Hocam hiçbirşeyi değiştirme sen.. Atla gel birgün buraya hallederiz. sorun ne sahte de ne de klips veya misinanda. makinanda hiç değil 60 lık makinaylada yaptık 10 tllik en devirsiz makinaylada, 0.50 misinaylada, önüne çelik tel bağlayıpta yaptık ki bu da ağırlıktan batmadıgını gösterir. Verilen videodada wtd aksiyonunun yorucu şekli gösterilmiş kamış komple titretilmez wtd da. Olurmu olur ama senin sorun wtd aksiyonu değil sahtenin batması sorunu. gel sen gel.. :)
Peki Fatih abi nasıldır bu wtd aksiyonunun daha kolay ve yorucu olmayan şekli?Bu aksiyonu gerçekleştirmekte zorluk çeken biri olarak bizleri bununla ilgili bilgilendirmeni,hatta mümkünse bununla ilgili bir video paylaşmanı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

m1976k

Aktif Üye
Adı
murat keleş
inşallah geleceğim yanına şu sıralar çok yoğunum am en kısa zamnda görüşürüz .

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Şu levrek raporlarını görsek artık, fatih abi,:) senin raporlarında zaten video görüntüleri eksik olmaz orda herkes görür wtd aksiyonunuda, paşalarıda..;)

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu sahte bana göre sığ suların foverisi.en büyük özeliği içersindeki bilyanın balığı çağırması ve çıldırtması.ve denizlerimizde eksik olmayan kefal yavrusu hileryaya benzemesi kafa dışarıda yalpalaya yalpalaya gelmesi.sahtede defo olabilirmi acaba.?yedeği varsa bi denesen diyorum..:)