Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüya gibi tatil ve levrekler

helaldılı

Daimi Üye
Adı
adem demirtaş
Kan Grubu
O Rh Negatif
Güzel bir tatil olmuş levrekler şahane, kraçalar görüntü olarak kara sacın üztünde harika ama keşke defne yapraklarını salaydınız geri.Rasgele.
Teşekkürler gerçekten güzel tatil oldu,eleştirinizde haklısınız 20-25 adetten sonra kestik zaten hoşcakalın.

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Teşekkürler gerçekten güzel tatil oldu,eleştirinizde haklısınız 20-25 adetten sonra kestik zaten hoşcakalın.
20-25taneden sonra kestik dediğinize göre populasyon fazla galiba bu sene umarım iyi balık yapacak bu sene marmaranın benim gördüğüm pek çok yerinde boğazdan silivriye kadar kıyılar 5-10 cm arası defne yapraklarıyla dolu inşallah keyifli bir sezon geçiririz.

helaldılı

Daimi Üye
Adı
adem demirtaş
Kan Grubu
O Rh Negatif
20-25taneden sonra kestik dediğinize göre populasyon fazla galiba bu sene umarım iyi balık yapacak bu sene marmaranın benim gördüğüm pek çok yerinde boğazdan silivriye kadar kıyılar 5-10 cm arası defne yapraklarıyla dolu inşallah keyifli bir sezon geçiririz.
Bence de bu sene bol balık olacak gibi görünüyor,yalnız 26-27 ağustos da kırgın yiyen balıklar sezonu etkilemez inşallah

Adı
FATİH DOĞAN
hoppala paşam malkara keşan !!!! üstad gerçekten hayran kaldım hem manzaraya hem paşalara özellikle sofra tam krallara layık bana göre ... daha bereketli avınızın devamını dilerim... bu akşam bende 3 günlük bir deneme yapcam bakalım hayırlısı....

helaldılı

Daimi Üye
Adı
adem demirtaş
Kan Grubu
O Rh Negatif
hoppala paşam malkara keşan !!!! üstad gerçekten hayran kaldım hem manzaraya hem paşalara özellikle sofra tam krallara layık bana göre ... daha bereketli avınızın devamını dilerim... bu akşam bende 3 günlük bir deneme yapcam bakalım hayırlısı....
Çok teşekkürler Fatih bu neşeli tavrınla deniz seni eli boş göndermez inşallah hoşcakal

helaldılı

Daimi Üye
Adı
adem demirtaş
Kan Grubu
O Rh Negatif
Kurbanda
oradayım inşallah Kazım

Moderatör tarafında düzenlendi:

demir01

Yeni Üye
Adı