Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ryobi applause

mahmut temel

Yeni Üye
ryobi applause makina almak istiyorum .kullanan arkadaşlarımdan ürün hakkında yorum istiyorum.tşk.

Selçuk KAYA

Kıdemli Üye
Adı
selçuk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kullanmanı tavsiye ederim bence çok güzel ve sağlam bir makinadır fiyat + performance çok iyi tabi kide daha iyileri var ama fiyatına göre iyi bir ürün.

Barbaros_07

Yeni Üye
Adı
İsmail
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşım ryobi makinaların hepsi çok güzel ve bugün en iyi marka denilen bazı olta makinalarından fiyat performans açısından daha iyi bende ryobi ecusima 8000 var mübarek vinç gibi.4 ay önce 8,5 kiloluk sazan çektim inanırmısın sanki vinç gibi durmaksızın ve kalama vermeden çektim.Kamışımda lineaeffe 4.20m 100-250 gr atarlı.Düşünmeden al derim.Ayrıca o sazanın videosunuda bu gece 1-2 saat içinde siteyenekleyeceğim. Şimdiden rastgele

Berkayy

Daimi Üye
Adı
berkay
ryobi appulse boğazda rapala atıyoruz ryobi makinede yaminle 185 gr kursun akıntı sarıkanat , balığın olup olmadığını anlamazsın . ama ıyı bakman lazım makineye eğer ıyı bakarsan uzun seneler aynı ılk gun kı gıbı kullanırsın .

Berkayy

Daimi Üye
Adı
berkay
bende banax sx 4000 ve yabomax rapala attıgm sağlam kamış war hem rapala hemde yemlıde super ıkısıne 180 e werırım guzel takım ben bı ustlerını alıcam o yuzden satıyorum

furunotr

Daimi Üye
Adı
Haluk Pirinç
Arkadaşım ryobi makinaların hepsi çok güzel ve bugün en iyi marka denilen bazı olta makinalarından fiyat performans açısından daha iyi bende ryobi ecusima 8000 var mübarek vinç gibi.4 ay önce 8,5 kiloluk sazan çektim inanırmısın sanki vinç gibi durmaksızın ve kalama vermeden çektim.Kamışımda lineaeffe 4.20m 100-250 gr atarlı.Düşünmeden al derim.Ayrıca o sazanın videosunuda bu gece 1-2 saat içinde siteyenekleyeceğim. Şimdiden rastgele
Küçük bir bilgi; bu en iyi denen makinaların fiyat performans oranı berbattır zaten...:) Yani performansları gayet yerindedir de; fiyatları acayiptir maşallah...:D

furunotr

Daimi Üye
Adı
Haluk Pirinç
Bugün ben de bir adet Applause test etme imkanı buldum; sular akıntılı değildi ancak 170 gr. kurşun ve 18 cm.civarı bir yaprak ile gayet rahattı makina; gövde metal ve ötesi berisi oynamıyor; gayet stabildi yani; bence alınıp kullanılabilir makinalar arasında; arkadaş fiyat vermiş; net fiyat vermek pek doğru değil ancak 150-200 lira aralığında diyelim...

kaan17

Yeni Üye
Adı
kaan BOZKURT
bende ryobi appulse 8000 lik var yaklaşık 1 sendedir kullanıyorum gerçekten süper makine tavsiye ederim.