Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sabah Suyu

cemtrks

Aktif Üye
Adı
cem türksever
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Geçen gün aldığım dişliler'den sonra büyük hevesle gittim mera'ya sayısız atışlardan sonra bir tek dişli çıkarabildim. Çok sayıda yaprak suya iade ettim.Fazla vakit kaybetmeden farklı bir mera'ya geçtim ordada sonuç husran oldu ama bu paşalar biraz bonus oldu benim için her ne kadar'da dişli avında gönlüm kalsada bunlarla avundum.Daha iyi ve güzelleri size denk gelmesi dileklerimle. Herkeze hayır avlar dilerim.
20160904_162502.jpg

IMG-20160905-WA0000.jpg

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
Maşallah daha iyi rastgelsin..

tnrclk5353

Üye
Güzel av bidakiler bunun 5 katı olur inşaallah

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Cem
İspendek bulmuşsun da beğenmiyorsun..
O balık için takla atacaklar var aramızda.. :)

brshh

Aktif Üye
Adı
faik
tebrik ederim, neye niyet neye kısmet..

brshh

Aktif Üye
Adı
faik
bende geçen sene bir yemli avda sabah ezanını duydum, o ana kadar 4,5 mırmırdan başka birşey yok.. beklerken oltadan 3-5 saniye arayla 3 vuruş. küt.. küt.. küüüt!!! .... dedim bunda bir iş vvar, oltayı çekeyim,, sar sar, birde baktım ki iğnede bir monekop.. kafasına bakılırsa 15, 16 cm kadar.. gel görki iğnede sadece bir kafadan başka bir şey yok.. solungaçların tam altında koca bir hilal.. yavrum benim, hazır balıga kuyrukyan dalıp balığı mideye indirivermiş.. dedim llüfer yada kofana ortalıkta cirit atıyor.. hemen koşarsın arabaya, spin takımı kurup başladım dişlinin hevesiyle atıp çekmeye.. derken kıyınin 3 4 mt onünde bir şapırtı.. çektim, baktım ki bir paşa.. dişliyi alamadım ama yüzümüzde gülmedi degil. 45cm, kilo civarı.. eh dedim, neye niyet neye kısmet.. selamlar..

brshh

Aktif Üye
Adı
faik
bu arada mesaja küçücük bir tebrik yazayım derken içimde kalmış.. bir çırpıda yazdım raporu valla.. nasıl ama?
selamlar, rasgele..

cemtrks

Aktif Üye
Adı
cem türksever
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler Cem
İspendek bulmuşsun da beğenmiyorsun..
O balık için takla atacaklar var aramızda.. :)
Teşekkür ler şeref abi lütfen yanlış anlaşılmasın dişli nın aksiyonu hoplaması yarı yolda bırakması su üstü yapıp kaçması bile bana büyük zevk veriyor yoksa bende takla atarım

cemtrks

Aktif Üye
Adı
cem türksever
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bende geçen sene bir yemli avda sabah ezanını duydum, o ana kadar 4,5 mırmırdan başka birşey yok.. beklerken oltadan 3-5 saniye arayla 3 vuruş. küt.. küt.. küüüt!!! .... dedim bunda bir iş vvar, oltayı çekeyim,, sar sar, birde baktım ki iğnede bir monekop.. kafasına bakılırsa 15, 16 cm kadar.. gel görki iğnede sadece bir kafadan başka bir şey yok.. solungaçların tam altında koca bir hilal.. yavrum benim, hazır balıga kuyrukyan dalıp balığı mideye indirivermiş.. dedim llüfer yada kofana ortalıkta cirit atıyor.. hemen koşarsın arabaya, spin takımı kurup başladım dişlinin hevesiyle atıp çekmeye.. derken kıyınin 3 4 mt onünde bir şapırtı.. çektim, baktım ki bir paşa.. dişliyi alamadım ama yüzümüzde gülmedi degil. 45cm, kilo civarı.. eh dedim, neye niyet neye kısmet.. selamlar..
Kısmetten ötesi olmuyor