Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Safter 500 Gezi Veya 500 Sport

Ezmuemret

Yeni Üye
Adı
Emre topuz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar yıllar sonra allahın ıznıyle teknemı bu yaz alıcagım ve cocukluktan berı hayalımı gerceklestırıcem fakat tekne almadan once sız degerlı abılerımın kardeslerımın tavsıyesını almak ıstedım.Teknede genelde 2 kısı olucak ama yazları falan 4 kısı olabılır arada 5 metrenın yetıcegını dusunuyorum acıkcası amacımız balık tutmak ve gezmek olucak.Safter kullanıcıları yorumlarını paylasırsa cok mutlu olurum ayrıca 50 4 zamanlı bır tohatsu dusunuyorum motor olarakta yıne motor ıcın tavsıyenız varsa herturlu tavsıyeye acıgım malesefkı hıcbır tecrubem yok tekne ve motor hakkında sadece arastırdıklarım.Sımdıden tessekurler

momentmc

Üye
Adı
Gokhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba,

Safter'in 5 değilde 4,50 teknesini satın almıştım. 2017 yılında ve takip eden sezon satmıştım. Kötü bir tekne değil kesinlikle ama beni tatmin etmemişti. 5 modeli emin daha dengeli olabilir 4,50'ye oranla.. Teknedeki denge unsurunu belirleyen şeylerden birisi de eninin ölçüleri.. Burada satın almadan önce hem piyasada bilinen, servis ve müşteriye verdiği değer ile de öne çıkan markaların alacağınız ebattaki modellerini incelemenizi öneririm.

Şehir olarak İstanbul gözüküyorsunuz, bu sebeple her yıl yapılan yat fuarında (21 Şubat - 1 Mart 2020 olması lazım bu yıl) birebir üreticilerle görüşerek karar vermenizde fayda var. Yine de tavsiye istiyorsanız, kullanan ve memnun olanların tercihleri ve sıralaması (İyiden, orta halli olanlara göre şöyle)

1- Anıl Marin
2- Enma Marin
3- Moonday
4- Yerliyurt
5- Safter ve İsatek

Bunun dışındaki üreticileri ben çok duymadım açıkçası ama sorunuz olursa bildiğimiz kadarıyla cevaplarız.

Motor olarak Tohatsu tabii kullanabilirsiniz. Ama sürpriz çıkmasın, evladiyelik olsun derseniz Honda, Yamaha'yı başa koymanızı öneririm.

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Anıl marin almanızı tavsiye ederim şiddetle