Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

!!!SAĞLAM BİR KAMP YERİ İÇİN YARDIM!!!

Şemsipaşalı

Aktif Üye
Adı
NİHAT SONGÜN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kırklareli İğneadayı tavsiye ederim size

Adı
Adınızı Soyadınız
Saroz gökçetepe veya Danişment orman kampını tavsiye ederim kıyıdan gece çok güzel balık yapar doğası güzeldir çadır alanı tamamen gölge ve ihtiyaçlarınız için manavı büfesi lokantası da mevcuttur.Gökçetepe orman kampı dip zemini çakıllık Danışment ise kumsaldır şiddetle tavsiye ederim.

beetl38

Üye
Adı
Murat YAVUZ
Teşekkürler . Ay başında yoldayım inş. Koru Dağ ın altından Güneyli ye kadar uygun bulduğumuz yerlerde hem kamp yapacağız hem de inş. balık tutacağız.

beetl38

Üye
Adı
Murat YAVUZ
Bende ki sahteler kaşıklar bunlar inşallah bir şeyler yaparım. Buraya daha başka sahte ya da kaşık eklemem gerekir mi kıyıdan avlana cağım. Bir surf kamışım var markasını modelini yazarım bir kaç tanede normal kamış ve makinelerim var .

Ekli dosyalar

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sarozda (Canım memleketim)
Mecidiyede İtalyan koyu diye bir yervar Koya inen hemen sırtında tatlı su akarı bulunur.Koydan da Denize akar.Hem tatlısu hemde tuzlu su ile iç içedir.Her iki avıda bir arada yaşarsınız.
Denizi güzel on mumara bir yerdir.Tek handikapı köye 7-8 Km uzaklıkta oluşudur.Tavsiye ederim........

Sultangazi

Üye
Adı
Halil KAYA
abilerim verdiğiniz bilgiler için çok teşekür ederim.Serkan abi iki gün önce bahsettiğin danişment ormanından geldım 3 gun orda kaldım muhteşem yerdi fakat hiç balık yoktu.Olta, zıpkın, sahte, canlı Allah ne verdiyse daldık denize ama birkaç pavuryadan başka bir şey bulamadık :D kamp yapmayı düşünen varsa erikli danişmet ormanını tavsiye ederim.