Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sahte balık çalışmalarıma kaldığım yerden devam.

diverozcan

Aktif Üye
Adı
özcan ercivan
Hakikaten sahte serisi hazırlamışsın Özcan Abi, çok güzeller. Sen öyle çevrendeki düğünlerde geline damada altın, para falan takma hiç, 2 tane bunlardan götür bunlardan tak valla :)
Teşekkürler Erkan. Dört tanesi bir çeyrek ediyor :)

diverozcan

Aktif Üye
Adı
özcan ercivan
Çok güzel bir çalışma olmuş Özcan abi, eline ve emeğine sağlık, en altaki resimde, soldan 4. ve 5. sahtelerin iyi işler çıkarabilir diye düşünüyorum. (hepsi güzel) :).
Teşekkür ederim Ümit kardeş. Bu seride iş yapabilecek favori renklere ağırlık verdim.

diverozcan

Aktif Üye
Adı
özcan ercivan
Eline sağlık Özcan.
sen bir ara bunlarıu satmaktan bahsediyordun.
Neden hiç konu açmadın?
Teşekkür ederim Şeref bey. Satmaktan vazgeçmiş değilim. Bu ara malumunuz üzere babamın rahatsızlığından dolayı İzmir' e gittim geldim ve bir süre ara vermek zorunda kaldım. Bu seriyi, arzulayan arkadaşlara satarak bir başlangıç yapabiliriz. Önceki paylaştığım çalışmalarımdan da beğendikleri olursa şayet elimde olanları değerlendirebilirim ya da belli bir süre içerinde yapıp göndermek üzere özel sipariş alabilirim.
Sevgiler.

diverozcan

Aktif Üye
Adı
özcan ercivan
:harika: sayın adaş abim fevkalade, son noktada olabilecek ihtimalleri zorluyosun anladığım bu eline sağlık
Sevgili adaşım değerli yorumun için teşekkür ederim. Bu iş bir yerde ilham gelirse oluyor. Zaman içerisinde elimden geldiğince tekniğimi iyileştirmeye çalışıyorum.
Sağlıcakla kalasın.

diverozcan

Aktif Üye
Adı
özcan ercivan
Her geçen gün güzelleşiyorlar. Ellerinize sağlık. Sahada durumları nasıl. Kullanan varmı?
Teşekkür ederim Akın kaptan. Bazıları çoktan kendilerini ispatladılar. Kendim balığa gidemesem de arkadaşlardan deneyip sonuç alanlar var. Özellikle levrek ve lüferde iyi sonuçlar alıyorlar. Benim de levrek ve iskarmoz tecrübelerim oldu.

inculy

Aktif Üye
Adı
görkem incula
abi çok iyi ve gözalıcılar emeğine sağlık.

diverozcan

Aktif Üye
Adı
özcan ercivan
Bu kandırıcılardan birini ünlü markalardan birinin peketinin içine koysak kimse farkına bile varmaz orijinali olup olmadığının.İşçilik için yine kutlarım.

Emre kardeş haklısın. Yaptığım sahteleri eline alıp da inceleyenlerin ilk tepkileri de zaten "hadi be! bunu sen mi yaptın?" ve benzeri şekilde oluyor. Ben alıştım artık :)
Son kullanıcı dışını görüp beğenirse veya tavsiyeyle alıyor genelde. Kullanmaya başladığında da gerek avcılığı hususunda gerekse sağlamlığı/dayanıklılığı konusunda fikir sahibi oluyor. Burada da kullanılan malzeme kalitesi ve denge/aksiyon ön plana çıkıyor.Benim de sahte balık satın aldığım zamanlarda ilk tercihim aksiyon ve kalite olarak kendini ispatlamış kaliteli markalar olurdu. Bu şekilde 20 seneyi aşkın süredir halen kullandığım sağlam sahtelerim mevcut.