Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sahte Değeri Hakkında

ince.seyyit

Aktif Üye
Adı
Seyyit İnce
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Değmez. Varsa alayını yutuyor yoksa zaten sahte değiştirip kişisel tatmin yapılıyor. Zamanında çok para döküp sonradan pişman olanlardanım 200 tlye set yapar kullanırım bir sürü sahtem olur.

Beyefendi

Daimi Üye
Adı
ALİBABA TROFER
Bu is balikcilik disinda biriktirme ve koleksiyon hobisine donuyor buna kapilma

Yoksa tesbih biriktiren cakmak biriktiren vs den farkin kalmaz..bence cok icine dalma..

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu is balikcilik disinda biriktirme ve koleksiyon hobisine donuyor buna kapilma

Yoksa tesbih biriktiren cakmak biriktiren vs den farkin kalmaz..bence cok icine dalma..
Herkes istediği koleksiyonu yapmakta özgürdür, hangi hakla insanların zevklerine müdahale edip yönlendirmeye çalışıyorsunuz, örneğin ben tesbih biriktiriyorum benden farkı kalmazsa ne oluyor ???. Sizinki biraz hadsizlik oldu farkındamısınız bilmiyorum.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Mucize sahte diye bir şey yok.
O sahte olmazsa balık tutamazsın diye de bir şey yok. O derken konuda belirtilen marka ve modelden bahsetmiyorum, her hangi bir sahteden bahsediyorum.
Merada biri 100-150 liralık sahte atıp boş çekerken yan tarafta biri 5-10 liralık kaşıkla balık alabiliyor.
Bu da demek değil ki tek bir sahte ve kaşıkla ava gidin. Her avcının çantasında her duruma uyan bir kaç renk ve türde sahte bulunmalıdır.
Az dalan, çok dalan, batan, yüzen, su üstü, kaşık, jig, silikon vs

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İşte ben bu yüzden açtığım av raporlarında kullandığım sahteleri artık hiç paylaşmıyorum özelden yazıp sahteyi soranlarada cevap yazmıyorum, adamlar topluyorlar piyasadan hepsini sonra facebook'ta açık artırmada satıyorlar

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gecen sahte sordum birine bir tane modeline 200 diger modeline 400 dedi.. dedim pahaliymis alip o fiyata denize atamam ben, zaten denize atmalik degil vitrinlik dedi :) oyle bir pazar olusmus anladigim kadariyla.. benim aklima pek yatmadi sahte alip saklamak.. sahteler longin franky’ydi bu arada..