Sahte Denemeleri Devam

Yeniden baktım da sanki orta kanca her atışta çapariz yapacak gibi görünüyor
Tekneden sırtı yöntemi ile çalışılabilir bence
Spin veya kurşun arkası için orta kancayı çıkarıp başa single jig asisti sanki çaparizi önler gibi geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Murat bey,
arkaya tüy bağlayacağım. ancak çapariz in ne olduğunu bilmiyorum. açıklamanızı rica edebilir miyim?

Murat bey,
arkaya tüy bağlayacağım. ancak çapariz in ne olduğunu bilmiyorum. açıklamanızı rica edebilir miyim?

Denizcilik ve balıkçılık terimidir
Karışmak takılmak anlamında kullanılır
Atış yaptığımızda sahtenin kancasının klips arkasındaki leader veya ipe dolanmasını kast ettim

20191127_103505-jpg.101072

Ellerine sağlık . Bundan bende istiyorummmmmmmmm :islik::islik::islik:
Akif bey,
bunun istavrit için olanı ile balık aldım. iğnesi istavrit için ve gövdesi daha ince olan püskülleri ise pembe olanı ile.
Adresinizi rica edebilir miyim? 20181121_115020.jpg sizindir.
sahtenin gövdesine dikkatli bakarsanız arka tarafta bir dağılma göreceksiniz. buraya özellikle tutkal uygulamadım. kullanınca gevşek olan bu bölüm suda dağlıyor saçak saçak oluyor(istavrit için yaptığımın fotosunda daha anlaşılır.). sahtenin yüzüşüne olumlu katkıda bulunuyor düşüncesindeyim. 20181121_023006.jpg 20181121_025244.jpg 20181121_025253.jpg 20181121_031750.jpg 20181121_035706.jpg

Denizcilik ve balıkçılık terimidir
Karışmak takılmak anlamında kullanılır
Atış yaptığımızda sahtenin kancasının klips arkasındaki leader veya ipe dolanmasını kast ettim

bilgi için teşekkür ederim.

Akif bey,
bunun istavrit için olanı ile balık aldım. iğnesi istavrit için ve gövdesi daha ince olan püskülleri ise pembe olanı ile.
Adresinizi rica edebilir miyim?
Yok öyle adresle falan Olmaz Faruk kardeşim. Birlikte av yaptığımız gün elden almak koşuluyla kabul edebilirim. Ayrıca büyük olandan istiyorum. İstavritte falan gözüm yok :krnz:

Yok öyle adresle falan Olmaz Faruk kardeşim. Birlikte av yaptığımız gün elden almak koşuluyla kabul edebilirim. Ayrıca büyük olandan istiyorum. İstavritte falan gözüm yok :krnz:
fotodaki 3/0 asist için kullandığım iğne ile yaptım. sizinle tanışabilmeyi dört gözle bekliyorum.

fotodaki 3/0 asist için kullandığım iğne ile yaptım. sizinle tanışabilmeyi dört gözle bekliyorum.
İğnenin boyu ,kalitesi önemli değil. Sizin eliniz değsin yeter. Müsait bir zamanda sözleşip hem iki lafın belini kıralım, hem nasibimizi yokluyalım. Hemde size iki kamış denettirip fikrinizi almak isterim.👍

Back