FARUKSEZER
Daimi Üye
- Adı
- FARUK SEZER
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler. Akvaryum yok malesef. İlk deneme denize kısmet olacak.Elinize sağlık hocam çok güzel olmuş evde akvaryum varsa filtre çıkıntısı akıntıya doğru tutulup aksiyon da denenebilir![]()
Teşekkürler Murat bey.,Yaratıcılığın sınır tanımıyor. Gıptayla takip ediyorum. Her ikiside çok güzel olmuş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Göz yerine son kancaya salınımı artıracak tüy ve floşTeşekkürler Murat bey.,
balıksızlıkta bunlarla uğraşıyoruz. üçlü iğne olan sahte de arkaya da göz taksam nasıl olacak acaba?

Yeniden baktım da sanki orta kanca her atışta çapariz yapacak gibi görünüyorGöz yerine son kancaya salınımı artıracak tüy ve floş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
150 gr a kadar kurşun arkasında, ( rapala yerine) çalışmalarınızdan hangilerini kullanabilirim acaba ?Çalışmalar devam ediyor. LRF, Spin ve surfte mafsallı jig, sıyırtma ve kurşun arkası olarak planlıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 101077 Ekli dosyayı görüntüle 101070 Ekli dosyayı görüntüle 101074 Ekli dosyayı görüntüle 101075Ekli dosyayı görüntüle 101073 Ekli dosyayı görüntüle 101078Ekli dosyayı görüntüle 101076 Ekli dosyayı görüntüle 101072Ekli dosyayı görüntüle 101071