Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sahte Fluocarbon Misina

bereket17

Yeni Üye
Adı
Haluk Camuzcu
Selamlar bu İlk mesajım internetten FC misina aldım ama sahte olduğundan şüpheleniyorum ilk defa fc misina aldım aldığım misina seagular fxr fluocarbon misina çakmakla yaktığımda dışı kömürleşiyor içi yanıyor elimle dokunuyorum sıvılaşmış uzuyor naylon gibi bana acele yardım edebilecek varmı geri yollayacağım sahte ise epey pahalı bir ürün

bereket17

Yeni Üye
Adı
Haluk Camuzcu
Selamlar bu İlk mesajım internetten FC misina aldım ama sahte olduğundan şüpheleniyorum ilk defa fc misina aldım aldığım misina seagular fxr fluocarbon misina çakmakla yaktığımda dışı kömürleşiyor içi yanıyor elimle dokunuyorum sıvılaşmış uzuyor naylon gibi bana acele yardım edebilecek varmı geri yollayacağım sahte ise epey pahalı bir ürün
Video çekimi yapabilirim

bereket17

Yeni Üye
Adı
Haluk Camuzcu
Bir kaç fotoğraf yukleyebildim video da çektim fakat foruma yükleyemedim misina yı yakınca naylon gibi yanıp devam etmiyor ama alev yapıyor yanan yeri elinle çekince sakız gibi uzuyor içi eriyor

Ekli dosyalar

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
FC misina tipleri vardır.FC coated (FC kaplama) Yüksek oranlı FC ve %100 FC misinalar.Sizin aslen almak istediğiniz ve aradığınız %100 FC misina dır.Ancak aldığınız ürün daha düşük oranlı karbon bileşimine sahip bir misinadır.Bunlar genelde %100 FC lere göre düğüm ve ağırlık mukavemetleri daha yüksek olsun ve aynı zamanda FC misina özelliklerini taşısın diye üretilen misinalardır.Su tutmaz,görünürlük oranı daha düşüktür fakat %100 Fc kadar düşük ışık kırılma indi değerine sahip değildir.Çok berrak sularda av yapmıyorsanız sorun olmayacaktır.
Gerçek FC misina almak istiyorsanız üzerinde %100 fc yazan ibareli misinaları almalısınız.diğerleri yukarıda bahsettiğim özelliklere sahiptir.
Rastgele

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Siyahlaştığına göre sorun yok. İçiniz rahat olsun.
Mono misina kararmaz.

bereket17

Yeni Üye
Adı
Haluk Camuzcu
FC misina tipleri vardır.FC coated (FC kaplama) Yüksek oranlı FC ve %100 FC misinalar.Sizin aslen almak istediğiniz ve aradığınız %100 FC misina dır.Ancak aldığınız ürün daha düşük oranlı karbon bileşimine sahip bir misinadır.Bunlar genelde %100 FC lere göre düğüm ve ağırlık mukavemetleri daha yüksek olsun ve aynı zamanda FC misina özelliklerini taşısın diye üretilen misinalardır.Su tutmaz,görünürlük oranı daha düşüktür fakat %100 Fc kadar düşük ışık kırılma indi değerine sahip değildir.Çok berrak sularda av yapmıyorsanız sorun olmayacaktır.
Gerçek FC misina almak istiyorsanız üzerinde %100 fc yazan ibareli misinaları almalısınız.diğerleri yukarıda bahsettiğim özelliklere sahiptir.
Rastgele
Ben 100 de yüz fuluorocarbon diye aldım kutusunda öyle yazıyor misina çok yumuşak yakınca üstü kararıyor içi eriyip yanıyor kaplama gibi geldi eğer öyleyse demekki sahte misina bu ortadaki fotoğraf ta kutusu var üstünde yüzde yüz fuluorocarbon diye belirtilmiş firmanın sahtekarlık yapacağını sanmam olsa olsa çakma mal dır

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Piyasadaki en iyi fc lerden birini almışsınız, gönül rahatlığı ile kullanın.

Whistle

Aktif Üye
Adı
Oktay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sorun yok siyah olması lazım zaten