Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sahte İğnelerini Kuvvetlendirme ( replacing treble hooks )

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
abi sahtelerde bu şekil tekli iğne yaptığım oldu ama henüz av yapamadım taşındım falan düzen kurup balığa çıkamadım henüz test edersem yazarım burdan
Sonuçları bekliyoruz,
Bende birkaç tanesini tekli yapacağım bakalım fark olacak mı ?
geçen sene hiç dişli balık alamadım umarım bu sene bol olurlar da uğraştığımıza değer

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Çaça

Aktif Üye
Adı
Cihan
Hocam bu traz bir şey düşünüyorsun kesinlikle bu mağazadan alışveriş yapmanı tavsite ederim. İğneleri çok kaliteli keza aliexpress türkiye grubunda da herkes bu mağazanın iğnelerinden çok memnun. US $3.49 |Spor ve Eğlence'ten Balık Oltaları'de DONQL 200 600 adet/Kutusu Dikenli Balıkçılık Kanca 3 # 12 # Sazan Tek Fishihook Set Sinek balıkçılık Aksesuarları Karbon Çelik Jig Deniz Kancaları Aliexpress.com'da | Alibaba Grup bunun haricinde de bir çok ürünleri var bakabilirsin.
Yukarıdaki iğneleri denizde kullanmak isteyenler; söz konusu iğneleri her avdan sonra tatlı su ile durulamama rağmen paslanma yaptı. Bilgilerinize.

Son düzenleme:

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Çaça

Aktif Üye
Adı
Cihan
Benim paylaştığım mı hocam?
Donql firmasının ürünleri biraz daha geç paslanıyor :)
Donql'un diğer sınıf iğnesi, altın sarısı olan, paslanmaya dayanıklı. Tabi daha pahalı.

Bir ara Aliexpress'ten çok iğne aldım ancak özellikle yaptığım kendi sahtelerimde birçoğu paslanınca az olsun kaliteli olsun diye diğer pahalı ama kaliteli iğnelere yöneldim.

EyezBerg

Aktif Üye
Adı
Emrah A.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hocam bu traz bir şey düşünüyorsun kesinlikle bu mağazadan alışveriş yapmanı tavsite ederim. İğneleri çok kaliteli keza aliexpress türkiye grubunda da herkes bu mağazanın iğnelerinden çok memnun. US $3.49 |Spor ve Eğlence'ten Balık Oltaları'de DONQL 200 600 adet/Kutusu Dikenli Balıkçılık Kanca 3 # 12 # Sazan Tek Fishihook Set Sinek balıkçılık Aksesuarları Karbon Çelik Jig Deniz Kancaları Aliexpress.com'da | Alibaba Grup bunun haricinde de bir çok ürünleri var bakabilirsin.
Bu iğneden var bende, mafsallı kurşunla birlikte silikonda kullanmak için aldım. Jig için baya uzunlar. Bir önceki paylaşılan kısa pala ve halkası büyük olanlar jig için daha uygunlar.