Sahte İğnelerini Kuvvetlendirme ( replacing treble hooks )

abi sahtelerde bu şekil tekli iğne yaptığım oldu ama henüz av yapamadım taşındım falan düzen kurup balığa çıkamadım henüz test edersem yazarım burdan
Sonuçları bekliyoruz,
Bende birkaç tanesini tekli yapacağım bakalım fark olacak mı ?
geçen sene hiç dişli balık alamadım umarım bu sene bol olurlar da uğraştığımıza değer

tekli iğneye geçecekler için sanırım güzel bir seçenek bu

(link)

H25622a1742c8457ab1c0cf3a03334147C.jpg

H12c8fd64c1954eaa82b1928b7de4991cd.jpg

(link)

Hocam bu traz bir şey düşünüyorsun kesinlikle bu mağazadan alışveriş yapmanı tavsite ederim. İğneleri çok kaliteli keza aliexpress türkiye grubunda da herkes bu mağazanın iğnelerinden çok memnun. (link) bunun haricinde de bir çok ürünleri var bakabilirsin.

(link)

Hocam bu traz bir şey düşünüyorsun kesinlikle bu mağazadan alışveriş yapmanı tavsite ederim. İğneleri çok kaliteli keza aliexpress türkiye grubunda da herkes bu mağazanın iğnelerinden çok memnun. (link) bunun haricinde de bir çok ürünleri var bakabilirsin.

Yukarıdaki iğneleri denizde kullanmak isteyenler; söz konusu iğneleri her avdan sonra tatlı su ile durulamama rağmen paslanma yaptı. Bilgilerinize.

Son düzenleme:
Benim paylaştığım mı hocam?
Donql firmasının ürünleri biraz daha geç paslanıyor 🙂
Donql'un diğer sınıf iğnesi, altın sarısı olan, paslanmaya dayanıklı. Tabi daha pahalı.

Bir ara Aliexpress'ten çok iğne aldım ancak özellikle yaptığım kendi sahtelerimde birçoğu paslanınca az olsun kaliteli olsun diye diğer pahalı ama kaliteli iğnelere yöneldim.

Bu iğneden var bende, mafsallı kurşunla birlikte silikonda kullanmak için aldım. Jig için baya uzunlar. Bir önceki paylaşılan kısa pala ve halkası büyük olanlar jig için daha uygunlar.

Back