Sahte İğnelerini Kuvvetlendirme ( replacing treble hooks )

Bu iğneden var bende, mafsallı kurşunla birlikte silikonda kullanmak için aldım. Jig için baya uzunlar. Bir önceki paylaşılan kısa pala ve halkası büyük olanlar jig için daha uygunlar.
Link marka için örnek mağazanın bir çok ürünü var ben bunların küçüklerini lrf hırsız iğne olarak kullanıyorum hocam. Jig içinn (link) . yada (link) olabilir. Keza üçlü iğneleri falan da mevcut

En ufak üç dört santimlik sahtelerdeki sustalı halkaları çıkarmak ve takmak için Rapala marka micro split cımbız tarzı bunu aldım kullandım ve memnunum. İnce uçlarına rağmen sağlam. Fiyatı 30 lira civarında

852FAAA5-98A8-468E-AC80-82553FCEA054.jpeg 16B14867-8750-4965-8508-793CC0C4AC54.jpeg

Konuyu hortlatacağım ama üçlü iğnelerimi tekli ile değiştirmek için "inline" iğne bulamıyorum TR'de. Var mıdır gören duyan link verebilecek olan?

Ekleme:

Merak edip arayanlar olursa (link) ve (link) buldum "inline" tarzda maket balıklardaki üçlüleri değiştirmek için. Fudo 7308 J şeklinde olduğundan BKK ve Owner modeline göre kaçırma yüzdesinin daha yüksek olacağını söylüyorlar. O yüzden fudo kullanmayacağım sahtelerde.

Son düzenleme:
Back