BaşMinekolos
Moderatör
- Adı
- Hakan Kayhan
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
ağırlık ve büyüklüğü sahteye göre ayarlamak gerekiyor1-0 boy levrek icin iyidir geralde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
ağırlık ve büyüklüğü sahteye göre ayarlamak gerekiyor1-0 boy levrek icin iyidir geralde
Link marka için örnek mağazanın bir çok ürünü var ben bunların küçüklerini lrf hırsız iğne olarak kullanıyorum hocam. Jig içinn US $0.68 21% OFF|Spor ve Eğlence'ten Balık Oltaları'de DONQL 50 adet Balıkçılık Kanca Seti Dikenli Tek Daire Sazan Kanca Yüksek Karbon Çelik Deniz Fishinhook Sinek Balıkçılık Aksesuarları Mücadele Aliexpress.com'da | Alibaba Grup . yada US $1.63 30% OFF|Spor ve Eğlence'ten Balık Oltaları'de DONQL 10 adet/kutu Balıkçılık Kancalar Set Dikenli Tek Daire Olta Tungsten Çelik Sazan Balıkçılık Kanca Deniz Aksesuarları Mücadele Aliexpress.com'da | Alibaba Grup olabilir. Keza üçlü iğneleri falan da mevcutBu iğneden var bende, mafsallı kurşunla birlikte silikonda kullanmak için aldım. Jig için baya uzunlar. Bir önceki paylaşılan kısa pala ve halkası büyük olanlar jig için daha uygunlar.