Bu pense şeklindebirde bu ürün var savage gearin
Savage Gear Split Ring Plier S - Balıkçı Makası - n11.com
daha profosyonel sanki
ufak halkalarda olmuyor maalesef
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu pense şeklindebirde bu ürün var savage gearin
Savage Gear Split Ring Plier S - Balıkçı Makası - n11.com
daha profosyonel sanki
Tamamdır ustam, ufak olan baueri alıyorumBu pense şeklinde
ufak halkalarda olmuyor maalesef
Hocam üçlü iğneleri ben de değiştireceğim de ne alacağıma karar veremedim 9-20 gram arası sahtelere hangi marka ve numarayı aldınız acaba?bu arada 3 lü yerine tek iğne konusuna ne diyorsunuz ?
emek vermişken böyle bir değişikliğe gitsek mi ?
sahte ve meraya göre bence 4/5/6 noHocam üçlü iğneleri ben de değiştireceğim de ne alacağıma karar veremedim 9-20 gram arası sahtelere hangi marka ve numarayı aldınız acaba?
daha almadım , fizibilite çalışması yapıyorum henüzHocam üçlü iğneleri ben de değiştireceğim de ne alacağıma karar veremedim 9-20 gram arası sahtelere hangi marka ve numarayı aldınız acaba?
9 Gram sahteler ufak sa iğnelerde ufalmalıHocam üçlü iğneleri ben de değiştireceğim de ne alacağıma karar veremedim 9-20 gram arası sahtelere hangi marka ve numarayı aldınız acaba?
abi sahtelerde bu şekil tekli iğne yaptığım oldu ama henüz av yapamadım taşındım falan düzen kurup balığa çıkamadım henüz test edersem yazarım burdanBir de bu yazıyı okuduktan sonra tekli iğne ile değiştirme konusu çok aklıma yattı sizler de denediniz mi ?
avcılığını etklier mi diye düşünüyorum