Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sahte Önerisi

DODGER

Yeni Üye
Tüm arkadaşlara selamlar,
Sitenizin yeni üyesiyim fakat uzun süredir balık avı sevdalısıyım. Bu güne kadar sadece canlı yem ile avlandım fakat önümüzdeki hafta planladığımız tekne turunda sahte ve slikon yem kullanmayı düşünüyorum. Ildır bölgesinde verim alacağım sahte önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Eğer imkanınız olur ise canlı kalamar bırakma yapmanızı tavsiye ederim, lezzetine hayır diyebilecek pek az trofe vardır. Slikon olarak Savagear Sandeel'in verimli olduğunu biliyorum. Aslında çok çeşit var, uygun jighead kullanımıyla tekneden çok fazla türde slikon iş yapacaktır. Rapala olarak da Orhan Küçükbiçmen Usta'nın meşhur 11 cm.lik Yo-zuri'leri, yassı güzelleri kandırmanızı sağlayacaktır diye düşünüyorum..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dündar

Daimi Üye
Adı
.........
Eğer imkanınız olur ise canlı kalamar bırakma yapmanızı tavsiye ederim, lezzetine hayır diyebilecek pek az trofe vardır. Slikon olarak Savagear Sandeel'in verimli olduğunu biliyorum. Aslında çok şeşit var, uygun jighead kullanımıyla tekneden çok fazla türde slikon iş yapacaktır. Rapala olarak da Orhan Küçükbiçmen Usta'nın meşhur 11 cm.lik Yo-zuri'leri, yassı güzelleri kandırmanızı sağlayacaktır diye düşünüyorum..
Savagear sandeel harika Can haklısın buna ek ;
Berkley PowerBait ve Berkley Powerbait Sandeels ler çok etkili

Corydorass

Yeni Üye
Adı
Hakan
Naçizane tavsiyem Ragot ragloudur.

Bilhassa 6,5 cm likleri derin sularda şiddetle tavsiye ederim. Şeffaf simli raglouyu bilhassa tavsiye ederim.

FRANSIZ RAGOT

30 cm lik aralıklarla ve kısa kösteklerle 3 veya 4 silikonluk bir takım yapabilirsiniz. Akıntı durumuna göre 75 - 125 gramlık bir kurşun kullanabilirsiniz. Kurşunun dibe temas ettiğini hissettiğiniz andan itibaren 4-5 tur sarıp bir kaç saniye beklemek suretiyle aksiyon verebilirsiniz.

Saygılarımla