Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

SAHTE SEÇİMİ YARDIM..

seikott

Üye
Adı
MEHMET KALE
Merhabalar bazı yeni sahteler alacağım aşağıdaki sahteleri(su üstü hariç) gece avları için düşünüyorum.yorumlarınız nelerdir.Çünkü hepsi pahalıya geliyor..

TEŞEKKÜRLER..

seikott

Üye
Adı
MEHMET KALE
Bu arada sahteler sırasıyla : gun craft jointed 148 ..rapala max rap 13 cm...lucky craft sammy 100 american shad..

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
mafsallıları bilmem ama kullanacağınız meraya göre ışklı bir yer ise yada ay ışığında maxrap çalışır tabii meraya bağlıdır

seikott

Üye
Adı
MEHMET KALE
Hızır bey teşekkürler ,peki ışık yoksa?

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Selamlar Mehmet bey.
Sahte av yapılan yöreye göre verimde çok farklılık gösteriyor..Önerim;Yörenizde denenmiş,verim alınmış sahtelerden edinmeniz.Burada ülkenin her yöresinden öneriler gelecek ve pekçoğu sizin işinize yaramayacaktır.Sonuçta ıskartaya çıkmış sahte mezarlığı sahibi olursunuz.
En azından imza ayarlarınızı yapın ki öneriler yakın yörenizden gelsin.:)

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Max raplere kefilim :) Fotoğraftaki modeli denemedim ama çalışacağından şüphem yok gibi...

seikott

Üye
Adı
MEHMET KALE
Teşekkürler..
erdal bey yöreye göre seçim yapılmış sahtelerim mevcut elbette o çok önemli,açıkcası denemeden elbette kesin sonuç belirleyemem.Eklemli olan modeli alacaktım , biraz denemek istiyorum bu tarzı, ürün biraz pahalı ancak ,baktım bazı zor bulunan modeller de indirimli olunca(ilginç bir site bazı ürünler %40 indirimli,ürünleri aldıktan sonra memnun kalırsam adresi vereceğim) onlarıda alayım dedim :) 3-4 parça alacağım .ama mezarlık olmasını istemiyorum.
Max rapleri siz çok övüyorsunuz emir bey , bir max rap de ben alayım.:) Ben ilk defa max -raplerin bilinen renkleri dışındaki modelleri gördüm bunuda fantezi amaçlı alıyoruz:)

Ediz Dülger

Aktif Üye
Adı
Ediz Dülger
Lucky Craft bence suüstü aksiyonu olarak süper bir sahte..

ryetik

Daimi Üye
Adı
Ramazan Yetik
Maxrap benimde favorim ama ben 13 cm. in üzerini yani 15 cm ve 17 cm olanlarını kullanmayı tercih ediyorum , size tavsiyemde bu yönde ve renk olarak özellikle fayu dur.

Adı
Kadir