Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sahtemi götüren neydi acaba

emir

Üye
Adı
emir can aktan
Ustadlar her şey bir kenara yine maç rap FB ye atlamis balik. :)

emir

Üye
Adı
emir can aktan
:) bende fenerbahceliyim ama ben FB olarak sevinmedim abi :) max rap in FB rengi sahte benim favorim o yüzden sevindim. :)

yigitkaya

Üye
Deneyimlediklerim ve çevreden gördüklerim neticesinde şöyle bir şeye inanır hale geldim. Avlanılan meradaki suyun fon rengine yakın sahteler o mera için oldukça avcı oluyorlar. Egenin cam gibi berrak mavi sularında o renk tonundaki mavi sahteler (maxrap fb) gibi başarılı iken, fitoplankton yönünden zengin yeşile çalan sularda yine yeşilin tonlarının hakim olduğu sahteler başarılı oluyor.

Aynı şekilde (her ne kadar binlerce km uzakta da olsalar) atlantik türlerinden çizgili levrek avında karanlık gecelerde Amerikalı avcılar mor, siyah gibi renklerle başarılı avlara imza atıyorlar.

"İyi de birader limonlar, kırmızı kafalar nasıl iş yapıyor o zaman" diye soracak olanlara da levrek değişik hayvan abi, ne yapacağı belli olmaz derim :)