Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sahteyi kesen balık?

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaş bu nedir ya :) Bizim buradaki balıklar attığımız sahteden daha küçük genelde :D

scorpion26

Daimi Üye
Sırtı kara ya da köpekbalığı olma ihtimali var bence. Balon marmarada henüz yok bildiğim kadarı ile. Ayrıca balonun ne kadar büyük olsada kalama alması pek olası değil. Güçlü ısırır ama güçlü yüzemez.

aykut kilitcioglu

Aktif Üye
Adı
aykut kilitcioglu
dün bir yerde okumustum sinopta balon balığı cıkmış ağlardan .fotoda koymuşlardı.demekki öncü birlikleri marmaradan kayıp vermeden gecip karadenize çıkmışlar.

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sahte'de üretim hatası olabilir yada bir yere çarpıp darbe almıştır yüke binince de o noktadan kırıldığını düşünüyorum.
Kırılma durumu bazen başımıza geliyor, ama çok balon balığı yakaladım sahteyi kırmıyor derin diş izi bırakıyor.
Rastgele.

Son düzenleme:
B

BS Okuru

Misafir
Öncelikle Sahte içinde tel yok yapıştırmadır fabrikasyon olanlar ve sırt bölgesinde hava dolu iğnelerde plastik tırnaklara sabittir, büyük ihtimal sahte zayıfladı ve bir noktadan sonra dayanamayıp kırıldı. Benim 5cm'lik bir rapalamın da başına gelmişti ama öyle büyük kalama falan alamadı, sadece biraz gezindi ve gitti yarısı

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
o kadar düzgün ve kavisli kırılması imkansız...kırılma ensedeki gibi olur, zaten orası mecburen kırılmış...

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Kafayi iade edin paranizi iade alin .

Ben olsam tuketici Hakem heyetine giderdim baligim kacdi diye .

Bakalim daha neler gorecegiz.

sessizdenizci

Daimi Üye
İnşallah bir dahaki sefere Serdar kardeş. Ama yaşattığı aksiyon bence sahteye değer.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Professour

Üye
Adı
cem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kendo seabass minnow içinde tel üzerinde ilerleyen bilya sisteme mevcut değil. içinde iki bilya ve bir dikdörtgen metal var. yavaş sarım yapıldıysa iri balon kapmış olabilir.