Sarımsağı nasıl uyguluyorsunuz ?Tavuk göğsüne sarımsak uygulayabilirsiniz. Süper etkili.
Tavugun hazirlanisina ek, toz sarimsak serpiyorum.bu kadar. Lakin koku dayanilacak gibi degil. Kavanozlayip av yerinde aciyorum.Sarımsağı nasıl uyguluyorsunuz ?
Gittiğin yer sülinez çıkarmaya el verişli değil mi Ümit? Ya da kıyı kumsalsa kum kurdu da çıkarabilirsin belki. Bir başka alternatif de bildiğin gibi midye. Neden bilmem ama ben midyeye çok güvenirim, çok çığırtkan bir kokusu var. 3-4 tane midye içini bütün olarak yem ipiyle bağlayabilirsin. Bir ihtimal aksilik olmazsa benim de önümüzdeki hafta Çanakkale tarafına gitme planım var. Aynı dertleri ben de yaşayacağım, bu başlığı ben de takip edeyim🙂
Kurutulmuş boru kurdu var ümit. Suya temas etmediği sürece günlerce dayanıyor. Burada kullanan arkaşlarım çok memnun. İğneye taktıp suya atınca ufacık yem bi anda şişiyor ve normal görünüme geçiyor. İstersen alıp deneyebilirsin.
Örnek bulduğum site linkleri aşağıda.
(link)
Kurutulmuş Boru Kurdu ( Sasaworm ) Hedef Balık Canlı Yem | Hedef Balıkta
Boru kurtlarını çıkartıp saklama kutusu içerisine koyup bir miktar ince tuz ve bir miktarda iri taneli tuz ekleyin ve kapağını kapatıp buzdolabına atın. 1 günde istediğiniz kıvamda olacaktır. Suyunu falan boşaltmayın. Kendi suyunu saldığında tuz sayesinde çürümeyide engellemiş oluyor ve salamura şeklinde kalıyor. Balığa çıktığınızda kabın ağzını açık bırakmamaya ve güneşte bırakmamaya üzen gösterin. Bu iki şeyde hızlı bozulmaya sebep oluyor. Ek bir sıvı gerekmez kendi suyu ve tuzsalamura halinde kalmasına yeterli oluyor ve buzlukta aylarcada muhafaza edebilirsiniz. Gayette elastik bir şekilde kullanışlı oluyor
Tavugun hazirlanisina ek, toz sarimsak serpiyorum.bu kadar. Lakin koku dayanilacak gibi degil. Kavanozlayip av yerinde aciyorum.
Eşkina için bişey diyemem ama ispari, karagöz ve lidaki ilgi gösteriyor. Zaten dip yemlide kullanıyorum. Ama tavuk iğneden çabuk düşüyor. Tavuğu sevemedim bu açıdan.İbrahim abi ispari ve eşkina gibi dip balıkları bu karışma ilgi gösteriyorlarmı 🙂