Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İşin aslı ilk iki üç gün işin heyecanı ile yem bulmaya zaman ayırmak zor geliyor. Gündüz biraderim illa sabahtan tekne ile açılma derdinde. Akşam oldumu ben oltaları kıyıya yayma telaşındayım. Ama mantık olarak söylediğiniz doğru. Kısmetse bende balıktan vakit bulursam bulmaya çalışacağım.Ben sizden beterdim simdi her yeri kaziyorum karistiriyorum. Uzun sureli bir hafta 10 gun bir yerde kalacaksaniz ne taze ne salamura yem yeymez biter.
Özcan abi birde şöyle bir durum var. Balık yeri geliyor boru kurduna bakmıyor yerel yeme atlıyor. Yem bulma konusunda yardımcı olabilirsem ne alaİşin aslı ilk iki üç gün işin heyecanı ile yem bulmaya zaman ayırmak zor geliyor. Gündüz biraderim illa sabahtan tekne ile açılma derdinde. Akşam oldumu ben oltaları kıyıya yayma telaşındayım. Ama mantık olarak söylediğiniz doğru. Kısmetse bende balıktan vakit bulursam bulmaya çalışacağım.
küçük solucan gibi ince gibi ne olduğunu bilmiyorumPatlak kurdu mu? Tombul mu ince uzun mu?
Buyuk ihtimal mirmirda is yapar. Isparide de calisir. Eskinada denenebilir ama mirmir ve ispari gibi calismaz bence.küçük solucan gibi ince gibi ne olduğunu bilmiyorum