Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Salamura Boru Kurdu Yapmak?

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül
Peki tuzlanmış madya iş yapıyor mu ?

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben sizden beterdim simdi her yeri kaziyorum karistiriyorum. Uzun sureli bir hafta 10 gun bir yerde kalacaksaniz ne taze ne salamura yem yeymez biter.
İşin aslı ilk iki üç gün işin heyecanı ile yem bulmaya zaman ayırmak zor geliyor. Gündüz biraderim illa sabahtan tekne ile açılma derdinde. Akşam oldumu ben oltaları kıyıya yayma telaşındayım. Ama mantık olarak söylediğiniz doğru. Kısmetse bende balıktan vakit bulursam bulmaya çalışacağım.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İşin aslı ilk iki üç gün işin heyecanı ile yem bulmaya zaman ayırmak zor geliyor. Gündüz biraderim illa sabahtan tekne ile açılma derdinde. Akşam oldumu ben oltaları kıyıya yayma telaşındayım. Ama mantık olarak söylediğiniz doğru. Kısmetse bende balıktan vakit bulursam bulmaya çalışacağım.
Özcan abi birde şöyle bir durum var. Balık yeri geliyor boru kurduna bakmıyor yerel yeme atlıyor. Yem bulma konusunda yardımcı olabilirsem ne ala :)

Adı
Doğan
Kan Grubu
O Rh Negatif
sahilde kumu eşeledikçe kırmızı kurtlar çıkıyor bunlar ispari ve eşkinada iş yaparmı ?